Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan este istorie! Dezvăluirea care spulberă totul. L-a cucerit definitiv pe Laurenţiu Reghecampf

Gabriel Zamfirescu Publicat: 11 noiembrie 2021, 9:24

Laurențiu Reghecampf, alături de Corina Caciuc

Laurențiu Reghecampf e într-o relație cu Corina Caciuc

Laurențiu Reghecampf, alături de Corina Caciuc / Instagram via Playtech

  • Anamaria Prodan este istorie
  • L-a cucerit definitiv pe Laurenţiu Reghecampf

Este dezvăluirea care spulberă totul. Anamaria Prodan nu mai are nicio şansă să îl recucerească pe Laurenţiu Reghecampf. Antrenorul şi noua sa iubită, Corina Caciuc au aflat amănunte extrem de importante legate de viitorul lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan este istorie

Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc au aflat sexul copilului pe care îl aşteaptă. Deşi se spunea că cei doi urmează să aibă o fetiţă nu este aşa. Antrenorul urmează să fie din nou tată de băiat. Pentru a treia oară. Mai mult, cei doi au aflat când va naşte Corine, anunţă cancan.ro.

Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc vor deveni părinți de băiat în luna mai a anului următor. Iubita lui Reghe este însărcinată în aproape 12 săptămâni și, așa cum e recomandat de medici, efectuează ecografiile de morfologie, specifice fiecărei etape a sarcinii, mai spune sursa citată.

Reclamă

La cel mai recent control medical efectuat de Corina, antrenorul a aflat vestea. Sunt șanse de 80% ca bebelușul să fie băiat, exact cum Laurențiu Reghecampf și-a dorit. Medicii se vor putea pronunța 100%, abia după efectuarea testul ADN pe baza celulelor prelevate din sângele matern. Acest lucru se va întâmpla peste câteva zile. În privinţa numelui viitorului copil se pare că cei doi sunt încă indecişi.

Mai mult, Corina Caciuc va aduce pe lume bebeluşul în mai 2022, între 15 și 20 ale lunii. Laurențiu Reghecampf mai are doi băieți, Luca, cel din mariajul cu Mariana Pfeiffer şi Laurențiu Jr., din căsătoria cu Anamaria Prodan.

Reclamă
Citește și:

Dezvăluiri despre iubita lui Laurenţiu Reghecampf

Ies la iveală noi dezvăluiri despre iubita lui Laurenţiu Reghecampf, cea care i-a luat locul Anamariei Prodan. Corina are 29 de ani și este directoarea unei companii care derulează afaceri pe relația dintre China și România. Mai mult, aceasta este licențiată în management. Facultatea a început-o în Dubai și s-a transferat apoi în România. În plus, Corina are un master în mediul de afaceri, la Cambridge.

”Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional.

Reclamă 4 / 0/3

Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!”, spunea Laurențiu Reghecampf, în urmă cu ceva timp, legat de scandalul divorţului cu Anamaria Prodan.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan
Diverse • 13:01
FOTO
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 27 mart., 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril
Diverse • 24 mart., 8:04
FOTO
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril! Vedeta, videoclip de senzație alături de iubitul ei
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină
Diverse • 18 mart., 20:01
FOTO
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare
Diverse • 15 mart., 17:54
FOTO
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare! Cum a reacţionat Luca