Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan i-a arătat lui Laurenţiu Reghecampf ce a pierdut. Vedeta, fără inhibiţii la 49 de ani!

Reclamă

Publicat: 11 mai 2022, 12:51

Anamaria Prodan i-a arătat lui Laurenţiu Reghecampf ce a pierdut. Vedeta, fără inhibiţii la 49 de ani!

Anamaria Prodan

Anamaria Prodan are 50 de ani / Instagram

Anamaria Prodan i-a arătat lui Laurenţiu Reghecampf ce a pierdut. Cel puţin asta a lăsat de înţeles în una dintre ultimele ei postări de pe reţelelele sociale. Agentul de jucători este în plin proces de divorţ cu antrenorul Universităţii Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă are 49 de ani, Anamaria nu se fereşte şi continuă să îşi surprindă cei aproape un milion de fani pe care îi are pe contul ei de Instagram. Vedeta este fără inhibiţii.

Anamaria Prodan i-a arătat lui Laurenţiu Reghecampf ce a pierdut

Anamaria Prodan şi-a făcut o imagine în care este sumar îmbrăcată şi a făcut-o apoi publică. A fost modul prin care a încercat să transmită că a trecut peste problemele pe care le are cu cel de-al doilea său soţ.

Anamaria Prodan
Anamaria Prodan, imagine surprinzătoare pe reţelele sociale

De altfel, impresarul a dezvăluit în ultima perioadă că are un nou iubit şi că îşi doreşte ca Reghecampf să accepte o despărţire rapidă la notar. Aşa ar putea să îşi oficializeze mai rapid relaţia pe care o are cu un şeic din Dubai.

Dacă mă întrebi acum dacă am pe cineva în viața mea, am pe cineva în viața mea, dar niciodată nu o să mă vezi la braț cu acel cineva până nu am procesul gata”, a mărturisit Anamaria Prodan la antenastars.ro.

Reclamă

Ce au putut să facă Laurenţiu Reghecampf şi amanta Corina Caciuc

Anamaria Prodan este de de mai multe luni în scandal atât cu Laurenţiu Reghecampf, cât şi cu amanta lui Corina Caciuc. Agentul de jucători a spus că are zeci de dosare deschise din cauza acestora.

Vedeta nu se teme de atacurile cuplului Reghecampf – Caciuc şi anunţă că va câştiga toate procesele. Anamaria mai spune că soţul ei a ajuns la un nivel extrem de jos după ce a hotărât să divorţeze.

Atât de mulți ani m-am chinuit să-l fac ceea ce a fost. Azi e ceva cumplit și jenant. Am crezut că are mândrie sau că pot să i-o insuflu! Sperăm să dispară și să se termine circul, căci dacă se apucă familia toată să vorbească îl dă afară și amanta.

Reclamă 4 / 0/3

Deocamdată, eu pregătesc zecile de dosare pe care el și amanta mi le-au deschis. Am să-i pun cu botul pe labe, ca deja s-au întins prea mult!”, a spus Anamaria Prodan într-un interviu acordat fanatik.ro.

Laurenţiu Reghecampf, gest superb pentru Bebeto

Tehnicianul de 46 de ani încearcă să se apropie de fiul pe care în are cu agentul de jucători şi să îl facă să uite de problemele din familie. Chiar dacă aşteaptă un copil cu actuala lui iubită, Corina Caciuc, Laurenţiu Reghecampf a decis să îl aducă la Craiova şi pe fiul pe care îl are din a doua căsnicie.

Antrenorul grupării din Bănie l-a adus pe Laurenţiu Reghecampf Jr, poreclit Bebeto, să joace la grupele de juniori ale Universităţii Craiova, anunţă prosport.ro. Puştiul care urmează să împlinească 14 ani este mijlocaş dreaptă şi poartă numărul 8 pe tricoul al grupa 2008.

Bebeto a fost legitimat şi la Al Wasl, în momentul în care Reghecampf a antrenat în Emiratele Arabe Unite. În ultima perioadă tânărul fotbalist a evoluat la FC Snagov.

Recomandări
  • Anamaria Prodan i-a arătat lui Laurenţiu Reghecampf ce a pierdut
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României Vezi toate știrile
Citește și