Închide meniul
Foto

Laurenţiu Reghecampf, gest superb pentru Bebeto. Cum s-a revanşat, în plin proces de divorţ, faţă de fiul pe care îl are cu Anamaria Prodan

Publicat: 6 mai 2022, 17:09 / Actualizat: 6 mai 2022, 22:00

Laurenţiu Reghecampf, gest superb pentru Bebeto

Laurenţiu Reghecampf, gest superb pentru Bebeto. Ce a făcut antrenorul Universităţii Craiova

Laurenţiu Reghecampf, alături de Bebeto şi Luca Reghecampf / Colaj Instagram

  • Laurenţiu Reghecampf, gest superb pentru Bebeto
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Laurenţiu Reghecampf, gest superb pentru Bebeto. Antrenorul Universităţii Craiova a luat o decizie surprinzătoare în plin proces de divorţ cu Anamaria Prodan. Tehnicianul de 46 de ani încearcă să se apropie de fiul pe care în are cu agentul de jucători şi să îl facă să uite de problemele din familie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă aşteaptă un copil cu actuala lui iubită, Corina Caciuc, Laurenţiu Reghecampf a decis să îl aducă la Craiova şi pe fiul pe care îl are din a doua căsnicie.

Laurenţiu Reghecampf, gest superb pentru Bebeto

Antrenorul grupării din Bănie l-a adus pe Laurenţiu Reghecampf Jr, poreclit Bebeto, să joace la grupele de juniori ale Universităţii Craiova, anunţă prosport.ro. Puştiul care urmează să împlinească 14 ani este mijlocaş dreaptă şi poartă numărul 8 pe tricoul al grupa 2008.

Reclamă

Bebeto a fost legitimat şi la Al Wasl, în momentul în care Reghecampf a antrenat în Emiratele Arabe Unite. În ultima perioadă tânărul fotbalist a evoluat la FC Snagov.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)

Bebeto are calități, este în momentul în care crește, sper să mă depășească pe mine la înălțime, îi place fotbalul, e ambițios, are calități tehnice și fizice. Eu nu l-am obligat, nu am tras de el deloc! Depinde numai de el. Va avea momente…

O să vină zile când o să plouă, o să ningă, iar el va prefera să se joace la calculator și va trebuie să meargă la antrenamente. Sunt niște sacrificii pe care trebuie să le facă, să le înțeleagă”, spunea Laurențiu Reghecampf, în acest an, la emisiunea „Fiţă cu Adiţă”.

Reclamă 4 / 0/3

Anamaria Prodan a anunțat ce a cerut Laurențiu Reghecampf în sala de judecată

Agentul de jucători a oferit detalii despre un moment surprinzător care ar fi avut loc în spatele ușilor închise. Judecătoarea i-ar fi cerut lui Reghecampf să îi spună unde locuiește, dar întrebarea nu a fost pe placul tehnicianului.

Laurențiu Reghecampf a cerut la proces să îl vadă pe Bebeto de două ori pe lună, în weekenduri. Dar nu știe încă unde, tot indică tot felul de adrese pe unde stă el. Când doamna judecător întreba unde locuiește, nu înțelegea de ce trebuie să zică asta. Adică, jenant…”, a declarat Anamaria Prodan pentru fanatik.ro.

Reghecampf Jr vrea să calce pe urmele tatălui său

Anamaria a povestit că Bebeto a fost ales la o selecție națională, dintre 600 de copii. Impresara își dorește să-l trimită pe fiul în America, acolo unde se află deja Rebecca și Sarah Dumitrescu, fiicele sale din prima căsătorie.

Sunt mândră că din 600 de copii, el a fost selectat și îmi doresc să reprezinte România într-o zi. Mami i-a explicat că e vremea să plece de acasă, gata la 14 ani trebuie să muncești, că alții câștigă bani la vârsta asta. Va merge în America, va merge la Academie, urmează drumul surorilor”, a spus Anamaria Prodan, pentru Antena Stars.

Laurenţiu Reghecampf a jucat, de-a lungul carierei, pentru Oţelul, Steaua, Energie Cottbus, Alemannia Aachen şi Kaiserlautern. Are o selecţie în echipa naţională a României. Ca şi antrenor, cele mai mari performanţe le-a obţinut la echipa lui Gigi Becali, cu care a câştigat două titluri (2013, 2014), o Supercupă a României (2013) şi o Cupă a Ligii (2016).

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan
Diverse • 13:01
FOTO
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 27 mart., 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril
Diverse • 24 mart., 8:04
FOTO
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril! Vedeta, videoclip de senzație alături de iubitul ei
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”