Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan i-a făcut plângere penală lui Laurențiu Reghecampf în trei țări. „A furat containerele. Sunt scoase din vamă și ascunse!”. Acuzații fără precedent

Reclamă

Publicat: 2 martie 2022, 16:30

Anamaria Prodan i-a făcut plângere penală lui Laurențiu Reghecampf în trei țări. „A furat containerele. Sunt scoase din vamă și ascunse!”. Acuzații fără precedent

Anamaria Prodan, anunţ teribil despre Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan a divorţat de Laurenţiu Reghecampf / Colaj Instagram

Anamaria a apelat și la ajutorul polițiștilor din Dubai și Statele Unite. Asigură că are dovezi pentru a demonstra că Reghechampf ar fi plecat cu bunurile cele mai de preț, care s-ar fi aflat în mai multe containere. Unele dintre acestea ar fi ajuns la Deva, orașul natal al Corinei Caciuc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, atac la Laurențiu Reghecampf: „Are caz criminal deschis în Dubai, în America și în România”

Din momentul ăsta s-a terminat. Din momentul ăsta legea își va spune cuvântul. Are caz criminal deschis în Dubai, cu toate dovezile… în America și în România. A furat containerele, toată munca noastră de cinci ani. Sunt furate, scoase din vamă și ascunse. Sunt bunurile noastre comune. Îmi spune lumea că jumătate sunt duse pe la Deva, pe la studiourile Sahia, pe la fermă, sunt ascunse. Îți dai seama cum a ajuns băiatul ăsta?„, a declarat Anamaria Prodan pentru AntenaStars.

Agentul de jucători anunță că Reghecampf ar fi plecat și cu mai multe mașini. Anunță totuși că a primit un ajutor nesperat de la mama ei, regretata Ionela Prodan.

Nu mai are niciun ban. Omul trăiește pe 15.000 de euro pe lună de la Craiova. Iar acei 15.000 nu îi ajung nici măcar să trăiască. Pentru că plătește o rată la mașină… a lăsat o singură mașină acasă, restul a furat. A luat cheile și actele și a fugit cu ele.

Eu am toate actele și nu am știut de la început. N-am știut de ele. Mama mea l-a pus de fiecare dată pe Reghecampf să semneze când a luat bani de la ea. (Reporter: El spunea că ea nu-i dădea bani) Milioane! Le-am depus la dosar. Toți banii pe care mama mea i-a strâns într-un dosărel și mi l-a lăsat săraca în bibliotecă. Eu când am găsit doasul era să fac infarct. Nu am știut de jumătate din acești bani. El se ducea și mama îl punea să semneze, cu martori, că a luat acești bani. Săraca mă ajută și de dincolo de viață!„, a mai spus Anamaria Prodan.

Reclamă

Anamaria Prodan a cerut mandat de protecție și a plecat la Dubai

Anamaria Prodan a dezvăluit că, în ultimele zile, a primit mii de telefoane de amenințare. Nu a mai rezistat și s-a prezentat la sediul poliției. Impresarul își dorește ca Reghecampf să nu se apropie de ea până la finalizarea procesului de divorț. Anamaria Prodan l-a acuzat pe soțul ei că ar fi apelat la un grup infracțional.

Abia acum am plecat de la sediul poliției. Am cerut foarte clar mandat. Nu mai are nevoie să se apropie de mine, nici de copil, până nu se termină această nenorocire. Consider să stăm cât mai departe unul de celălalt pentru că primesc zeci și mii de telefoane de amenințare. Le-am prezentat și oamenii de la poliție au văzut… înjurături, amenințări că ne omoară în casă.

Am mai pățit de astea și în urmă cu câteva luni și le-am depus la dosar pe vremea când doamna Caciuc îl amenința pe Reghecampf că e problemă mare dacă nu pleacă de acasă sau dacă mă ține foarte mult pe mine pe acolo prin Dubai. Tot poliția va face lumină în cazul ăsta cum va face și în cazul pozelor apărute cu mine nud. Eu am prezentat tot… acum domnul Reghecampf, Caciuc și mama Caciucăi pot să facă orice.

Reclamă 4 / 0/3

Eu sunt șocată pe măsură ce trec zilele din ce în ce mai tare. Este un joc din ăsta, un grup în jurul lui Reghecampf… gen criminal, care amenință, caută să mă denigreze. Reghecampf îmi trimite mailuri că are nu știu ce grupuri. Omul e disperat. El trebuie doar să ne dea ce a furat și în secunda aia Dumnezeu cu mila, nici măcar nu-i mai pronunțăm numele„, a declarat Anamaria Prodan.

Citește și:
Recomandări
  • Anamaria Prodan, acuzații de necrezut pentru Laurențiu Reghecampf
  • Vedeta i-a făcut plângere penală soțului ei în trei țări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și