Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril! Vedeta, videoclip de senzație alături de iubitul ei

Reclamă

Publicat: 24 martie 2024, 8:04

Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril! Vedeta, videoclip de senzație alături de iubitul ei

Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril

Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril/ Colaj Instagram

Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril. Vedeta a postat un scurt videoclip în care partenerul ei o învăța cum să lovească un sac mic de box.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan este în culmea fericirii alături de Ronald Gavril. Cei doi sunt împreună de la începutul anului și sunt de nedespărțit, postându-se des împreună.

Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril

Anamaria Prodan și Ronald Gavril se află în America în această perioadă, unde pugilistul ar fi trebuit să susțină un meci de box, care însă nu s-a mai disputat, în cele din urmă. Impresara a postat un videoclip alături de iubitul ei, acesta arătându-i cum să lovească un sac mic de box.

Imediat după ce l-a urmărit pe Ronald Gavril lovind sacul de box, Anamaria Prodan a început să-i imite mișcările partenerului ei, care are o carieră impresionantă în spate. Pugilistul de 37 de ani este impresariat de firma lui Floyd Mayweather.

„Putere”, „încredere”, „iubire”, „echipa perfectă” și „povestea noastră”, sunt mesajele care au însoțit postarea făcută de Anamaria Prodan, pe contul ei de Instagram.

Reclamă

Ronald Gavril s-a stabilit în 2012 în SUA, chiar în Las Vegas, oraş cunoscut foarte bine de către Anamaria Prodan, iar la 37 de ani, încă activează în boxul profesionist. Acesta practică boxul la categoria mijlocie, şi a înregistrat, de-a lungul anilor, nu mai puţin de 17 de victorii, 13 dintre acestea fiind obţinute prin KO. De asemenea, acesta a înregistrat şi două înfrângeri.

Ce reacţie a putut avea Ronald Gavril când a aflat vârsta Anamariei Prodan

Au apărut detalii despre ce reacţie a putut avea Ronald Gavril când a aflat vârsta Anamariei Prodan. Boxerul manageriat chiar de Floyd Mayweather este noul iubit al vedetei în vârstă de 51 de ani. Cei doi sunt de nedespărţit şi se afişează tot mai des împreună.

Anamaria Prodan a dezvăluit că nu este nicio problemă din cauza diferenţei de vârstă. Mai mult, a recunoscut cum a reacţionat Ronald Gavril când a aflat câţi ani a împlinit pe 17 decembrie.

Reclamă 4 / 0/3

”Ronald este un tip de bărbat pe cale de dispariție. Vă spun sincer, nu îi construiesc o imagine, așa cum am făcut-o cu fostul soț.

Da, sunt aproape 14 ani între noi. Ronald nu știa câți ani am. Când i-am zis, a început să râdă și mi-a cerut buletinul.

Dar eu nu simt acești 51 de ani. Vârsta e un număr. Eu aveam niște idei preconcepute, îmi spuneam că nu o să fiu cu cineva mai tânăr. Dar când a apărut Ronald mi-am zis că, în sfârșit, el mă protejează pe mine. Râdea pentru că îl cred un copil”, a spus Anamaria Prodan la fanatik.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și