Închide meniul
Foto

Ce reacţie a putut avea Ronald Gavril când a aflat vârsta Anamariei Prodan: „Îl cred un copil”. Dezvăluirile vedetei de 51 de ani

Publicat: 21 februarie 2024, 17:53

Reclamă
Ce reacţie a putut avea Ronald Gavril când a aflat vârsta Anamariei Prodan: „Îl cred un copil”. Dezvăluirile vedetei de 51 de ani

Ce reacţie a putut avea Ronald Gavril când a aflat vârsta Anamariei Prodan

Anamaria Prodan şi iubitul Ronald Gavril / Instagram

Au apărut detalii despre ce reacţie a putut avea Ronald Gavril când a aflat vârsta Anamariei Prodan. Boxerul manageriat chiar de Floyd Mayweather este noul iubit al vedetei în vârstă de 51 de ani. Cei doi sunt de nedespărţit şi se afişează tot mai des împreună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu 14 ani mai tânăr, sportivul român este stabilit în Las Vegas. Ronald a venit în România pentru a fi alături de Anamaria Prodan la premiera filmului agentului de jucători. Cei doi au fost împreună şi la Bacău, acolo unde fosta soţie a lui Laurenţiu Reghecampf a făcut cunoştinţă cu familia pugilistului.

Ce reacţie a putut avea Ronald Gavril când a aflat vârsta Anamariei Prodan

Anamaria Prodan a dezvăluit că nu este nicio problemă din cauza diferenţei de vârstă. Mai mult, a recunoscut cum a reacţionat Ronald Gavril când a aflat câţi ani a împlinit pe 17 decembrie.

Ronald este un tip de bărbat pe cale de dispariție. Vă spun sincer, nu îi construiesc o imagine, așa cum am făcut-o cu fostul soț.

Da, sunt aproape 14 ani între noi. Ronald nu știa câți ani am. Când i-am zis, a început să râdă și mi-a cerut buletinul

Reclamă

Dar eu nu simt acești 51 de ani. Vârsta e un număr. Eu aveam niște idei preconcepute, îmi spuneam că nu o să fiu cu cineva mai tânăr. Dar când a apărut Ronald mi-am zis că, în sfârșit, el mă protejează pe mine. Râdea pentru că îl cred un copil”, a spus Anamaria Prodan la fanatik.ro.

Anamaria Prodan a trecut prin două divorţuri. Agentul de jucători are două fete din căsnicia cu Tiberiu Dumitrescu (Sarah Dumitrescu şi Rebecca Dumitrescu) şi un băiat din cea cu Laurenţiu Reghecampf (Bebeto).

Anamaria Prodan, învăţată de iubitul Ronald Gavril să lovească cu pumnul

Impresarul a luat lecţii de autoapărare chiar de la cunoscutul boxer, care are 23 de victorii la profesionişti (18 prin KO). Anamaria Prodan a postat imaginile pe contul ei de Instagram, acolo unde are 1 milion de urmăritori.

Reclamă 4 / 0/3

Viața începe acolo unde se termină frica. Invățăm de la cei mai buni. Eu sunt Anamaria Prodan, iar el este UNICUL Ronald Gavril. Campioni„, a fost mesajul care a însoţit postarea.

Anamaria Prodan a dezvăluit că îi pregăteşte o gală fabuloasă iubitului Ronald Gavril şi îşi doreşte ca Floyd Mayweather să vină în România.

Anamaria Prodan şi boxerul din gaşca lui Mayweather, Ronald Gavril, sunt împreună de mai multă vreme. Dar s-au arătat lumii abia de Sărbători.

Multă vreme am ţinut-o pentru mine şi doar pentru noi şi pentru familia mea… a venit momentul când da, suntem împreună.

Îmi vine ca o manuşă relaţia asta şi sunt fericită că, în sfârşit, am alături de mine pe cineva de nivelul meu. Un campion intercontinental, mondial, european, naţional. Un bărbat destonic, un bărbat mândru„, a declarat Anamaria Prodan în exclusivitate pentru AntenaSport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
Vezi toate știrile
Citește și