Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan îl face praf pe Laurenţiu Reghecampf! Mesaj dur în plin scandal de divorţ: „Un bărbat adevărat nu face asta”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 20 decembrie 2021, 9:48

Anamaria Prodan îl face praf pe Laurenţiu Reghecampf! Mesaj dur în plin scandal de divorţ: „Un bărbat adevărat nu face asta”

Anamaria Prodan s-a dezlănţuit la adresa lui Laurenţiu Reghecampf și a Corinei Caciuc

Colaj Instagram

Anamaria Prodan nu s-a mai abţinut şi i-a transmis un nou mesaj dur lui Laurenţiu Reghecampf, în plin scandal de divorţ. Ultima postare a vedetei de pe Instagram i se adresează în mod sigur antrenorului, deşi aceasta nu îi pronunţă şi nici nu îi scrie numele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan îl face praf pe Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan a postat pe Instastory un scurt filmuleţ în care dă de pământ pur şi simplu cu antrenorul celor de la Craiova. „Ştiu exact că un bărbat adevărat, care are ceva în pantaloni, nu poate vorbi urât de o femeie. În momentul în care a vorbit urât de o femeie este cea mai slabă femeie de pe pământ. Un bărbat adevărat nu face asta”, este mesajul din filmuleţ al vedetei care a fost prezentă la o emisiune TV. Mai mul, agenta are şi un mesaj scris pentru Laurenţiu Reghecampf în cadrul postării. „Un bărbat adevărat nu o să vorbească niciodată urât de o femeie”, este mesajul scris care însoţeşte filmuleţul postat de către Anamaria Prodan.

Scandalul divorţului cu Laurenţiu Reghecampf escaladează

În ultimele zile, vedeta nu a fost în România. Şi-a serbat ziua în Dubai, alături de mai mulţi prieteni. Vedeta s-a distrat pe cinste la împlinirea vârstei de 49 de ani, conştientă că nu-l mai poate aduce înapoi pe antrenor. Acesta este de câteva luni alături de Corina Caciuc. Cei doi s-au mutat deja împreună şi urmează să aibă un băieţel care se va naşte, conform calculelor medicilor, la finalul lunii mai a anului viitor. Mai mult, se pare că după pronunţarea divorţului, Reghecampf ar avea în plan să se căsătorească cu Corina Caciuc cu acte.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment Vezi toate știrile
Citește și