Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan îl face praf pe Laurenţiu Reghecampf: „Ne-a târât în mizerie”. Cea mai mare dorinţă a vedetei pentru anul 2022: „Vreau un bărbat inteligent, mândru şi integru”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 24 decembrie 2021, 12:49

Anamaria Prodan îl face praf pe Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan îl face praf pe Laurenţiu Reghecampf

Instagram Anamaria Prodan

  • Anamaria Prodan îl face praf pe Laurenţiu Reghecampf
  • Cea mai mare dorinţă a vedetei pentru anul 2022

Anamaria Prodan a avut parte de un 2021 de coşmar. Laurenţiu Reghecampf a părăsit-o şi şi-a refăcut viaţa alături de Corina Caciuc, iar scandalul divorţului a afectat-o enorm pe vedetă. Acum, agentul de jucători pribveşte numai spre viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan îl face praf pe Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan vrea să-şi refacă viaţa, dar nu-l uită pe Laurenţiu Reghecampf, pe care îl consideră responsabil de toate problemele pe care le-a avut. Întrebată ce își dorește cadou de la Moș Crăciun, impresara s-a decis să spună totul. „Îmi doresc sănătate pentru mine și copiii mei. Și îmi doresc să-mi aducă Dumnezeu în viață un bărbat inteligent, mândru, integru, un bărbat care atunci când vorbește să se facă liniște. Imi doresc ca Laurențiu Jr să meargă în America la școală, cum au mers și fetele. Fetele să fie sănătoase. Îmi doresc să fim bine, să fim fericiți și să uităm de toată mizeria în care ne-a târât Reghecampf”, a tunat Anamaria Prodan, conform antenastars.ro.

Greşeala pe care o recunoaşte vedeta

În plin scandal de divorţ, vedeta a dezvălut ce a învățat din căsnicia cu Laurențiu Reghecampf. „Trebuie să mă uit foarte atent la oamenii de lângă mine și să mă cântăresc foarte mult dacă investesc sau nu în ei. Pentru noi nu mai există Reghecampf. Minciuna și fățărnicia a fost exclusă definitiv din viața noastră. Și din mintea copiilor mei și din mintea mea”, a mai spus Anamaria Prodan.

Reclamă
Citește și:

De asemenea, vedeta a dezvăluit ce va face de Sărbători. „E superb în fiecare an, eu mă simt din ce în ce mai tânără. Sunt fericită că am scăpat de tot răul din viața asta. Mă uit frumos înainte, zâmbind, liniștită, alături de copiii mei și prietenii dragi mie care au rămas lângă mine. E bine că am scăpat de scursurile care erau lângă mine. Va fi din ce în ce mai bine. De sărbători mergem în Dubai. A venit și Rebeca. O să ne distrăm”, a încheiat Anamaria Prodan.

Procesul de divorţ dintre cei doi va avea prima înfăţişare la începutul lui 2022. Antrenorul şi-a refăcut viaţa alături de Corina Caciuc. Cei doi s-au mutat împreună şi urmează să devină părinţi de băiat la finalul lunii mai a anului 2022. De asemenea, după separarea oficială de agentul FIFA antrenorul ar vrea să se căsătărească de urgenţă cu iubita lui.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan
Diverse • 13:01
FOTO
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 27 mart., 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril
Diverse • 24 mart., 8:04
FOTO
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril! Vedeta, videoclip de senzație alături de iubitul ei
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină
Diverse • 18 mart., 20:01
FOTO
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare
Diverse • 15 mart., 17:54
FOTO
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare! Cum a reacţionat Luca