Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan „îl șterge” pe Laurențiu Reghecampf de pe corpul ei! Ce își desenează peste chipul lui Reghe: „Fix pe fața lui!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 mai 2022, 16:48

Anamaria Prodan „îl șterge” pe Laurențiu Reghecampf de pe corpul ei! Ce își desenează peste chipul lui Reghe: „Fix pe fața lui!”

Anamaria Prodan îl face praf pe Laurenţiu Reghecampf

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost căsătoriți 13 ani, dar iubirea lor s-a stins și au ajuns acum la cuțite. Când și-au declarat dragostea, cei doi și-au făcut câte un tatuaj cu celălalt. Acum, Anamaria va înlocui desenul cu chipul bărbatului care a părăsit-o.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan are un tatuaj, pe spate, cu chipul lui Laurențiu Reghecampf. Supărată foc pe fostul ei soț, impresara de fotbaliști a decis să înlocuiască desenul cu bărbatul pe care l-a iubit.

Anamaria Prodan renunță la tatuajul cu Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan își va desena un trandafir în locul unde e tatuat chipul lui Reghe. Vedeta e dezgustată de declarațiile antrenorului, care susține că nu a înșelat-o cu nimeni niciodată. În schimb, Reghecampf s-a declarat supărat de presupusa „aventură” a Anamariei Prodan cu Dan Alexa.

„La ce se întâmplă, la cât am mers prin țara asta și la felul în care râde lumea de el, crede-mă, săptămâna viitoare îmi fac un mare trandafir, frumos… Pe fața lui.

Se cam joacă cu focul, pentru că dacă îl dă Alexa în judecată muncește să îi dea bani lui Dan. (…) Nu înțeleg cum nu știe cine a înșelat și cum nu a înșelat. Îmi aduc aminte că sunt imagini cu amanta, prin Deltă, cine era? Ce să mai spun? Când s-a întâmplat cu alte domnișoare de prin oraș.

Reclamă

El nici măcar nu a vorbit în viața lui despre divorț cu mine. Cum a greșit el dându-mi speranță că ne împăcăm? Pai dovadă sunt mesajele pe care le trimitea amantei, în timp ce era în America cu mine. Îl certa și îl înjura că e în America cu familia…”, a spus Anamaria Prodan, conform fanatik.ro.

Laurenţiu Reghecampf a rupt tăcerea: nu mai divorţa  de Anamaria Prodan dacă nu era scandalul cu Dan Alexa

Antrenorul Universităţii Craiova spune că, dacă nu exista acel episod dintre soţia sa şi Dan Alexa, nu ar mai fi divorţat. Reghecampf a lăsat să se înţeleagă că ar fi fost mai mult decât o relaţie de amiciţie între soţia sa şi Dan Alexa, iar soţia sa i-ar fi spus mai multe variante despre incident.

Nu (n.r. – nu ar mai fi divorţat dacă nu era acel incident dintre Anamaria Prodan şi Dan Alexa), pentru că nu știam și niciodată nu m-a interesat să controlez ceea ce face Anamaria. Totdeauna merg pe premisa că am încredere în omul care este lângă mine, așa cum și cel de lângă mine are în mine. Apar anumite discuții, mai ales când ești o persoană publică. Niciodată nu m-am gândit la acest lucru.

Reclamă 4 / 0/3

În momentul acela am avut o discuție cu Anamaria, eu fiind în Dubai cu ambii băieți. N-am putut să îi spun lui Bebe (n.r.: lui Laurențiu jr.), bineînțeles Bebe vedea absolut tot ce se întâmplă pentru că aveam toate canalele românești în living. Am încercat, pe parcurs, să trec peste acest moment, dar n-am putut. Îmi pare rău că am făcut anumite lucruri, i-am dat anumite speranțe Anei, dar cred eu că cel mai sănătos pentru noi era ca eu să pun capăt atunci (n.r.: relației cu Anamaria Prodan)„, a spus Laurențiu Reghecampf pentru kanald.ro, care a spus că nu este convins că a fost înşelat atunci.

Recomandări
  • Anamaria Prodan, reacție nervoasă la adresa lui Laurențiu Reghecampf
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” 14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 14:06 Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Vorbim în fiecare zi”. Principalul obiectiv 13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei Vezi toate știrile
Citește și