Închide meniul
Foto

Laurenţiu Reghecampf, imagine virală cu fiul său şi al Corinei Caciuc. Ce mesaje a primit soţul Anamariei Prodan

Reclamă

Publicat: 24 mai 2022, 18:55

Laurenţiu Reghecampf, imagine virală cu fiul său şi al Corinei Caciuc. Ce mesaje a primit soţul Anamariei Prodan

Laurenţiu Reghecampf, imagine virală cu fiul său şi al Corinei Caciuc

Laurenţiu Reghecampf, cu bebeluşul în braţe / Colaj Instagram

Laurenţiu Reghecampf, imagine virală cu fiul său. Antrenorul Universităţii Craiova a postat o nouă fotografie cu Liam Reghecampf, copilul născut în urmă cu cinci zile de iubita lui, Corina Caciuc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reghecampf este în extaz după ce a apărut pe lume cel de-al trăilea băiat al său. Tehnicianul care va împlini 47 de ani în luna septembrie trece prin momente emoţionante şi a uitat astfel de problemele din procesul de divorţ pe care îl are cu Anamaria Prodan.

Laurenţiu Reghecampf, imagine virală cu fiul său şi al Corinei Caciuc

Reghe le-a arătat fanilor o imagine în care Liam poartă un body pe care este scris mesajul: „Îl iubesc pe tatăl meu”. Aceasta a fost însoţită de mai multe emoticoane. A folosit o inimă şi a lăsat de înţeles că mulţumeşte Divinităţii.

View this post on Instagram


A post shared by Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

Reclamă

Luca Reghecampf, fiul pe care Laurenţiu Reghecampf îl are din prima căsnicie, cu Mariana Pfeiffer, a fost primul care a reacţionat. A comentat cu mai multe emoticoane care înfăţişează inimi.

Să vă trăiască minunea! Multă sănătate și liniște„, „Înţelegere, respect şi linişte” şi „Ce poate fi mai frumos decât o minune!„, au fost mesajele pe care le-a primit antrenorul Universităţii Craiova, de la urmăritori, încă din prima oră.

Ce a putut să spună Anamaria Prodan după ce a aflat că iubita soţului ei a născut

Anamaria Prodan l-a comparat pe Laurenţiu Reghecampf cu Cristi Borcea. Anamaria a avut o primă reacție după ce antrenorul a anunțat nașterea copilului său și al Corinei Caciuc. Prodan a uitat de războiul cu Reghe și i-a urat să aibă mai mulți copii decât Cristi Borcea.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar dacă se află în divorț cu Reghecampf, după o despărțire cu scandal, Anamaria Prodan a glumit pe seama lui Cristi Borcea, cel care are nu mai puțin de nouă copii. Liam este doar al treilea pentru Laurențiu Reghecampf.

Îl felicit pe Reghe pentru copil. Îi doresc să fie sănătos, să fie bine. Și lui să aibă putere, să mai facă copii, cât mai mulți, atâtia câți își va dori el. Să îl întreacă pe Cristi Borcea chiar, să aibă mai mulți”, a spus Anamaria Prodan, citată de fanatik.ro.

Copiii l-au făcut praf pe Laurențiu Reghecampf, după ce amanta Corina Caciuc a născut

Să-i trăiască și să-l crească măcar pe el, căci pe mine și fratele meu nici nu ne mai cunoaște. Pune poze cu noi de când aveam 7 ani”, a spus Laurențiu Reghecampf Jr, conform retetesivedete.ro

Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan din mariajul cu Tiberiu Dumitrescu, dar pe care Reghecampf a crescut-o de mică, a spus că antrenorul uită repede de copiii săi.

Să-i trăiască și să poată să-l crească, căci nu prea știe ce-s copiii. Se plictisește repede de ei și face altul într-o secundă“, a reacționat și Sarah Dumitrescu, potrivit sursei citate mai sus.

Cum a cunoscut-o Laurenţiu Reghecampf pe Corina Caciuc

În luna februarie, Laurențiu Reghecampf a vorbit, în premieră, despre relația pe care o are cu Corina Caciuc. Chiar dacă încă nu a divorțat de Anamaria Prodan, antrenorul Universității Craiova este convins că, în cel mai scurt timp, se va încheia și cea de-a doua căsnicie a lui.

Reghecampf este, de aproape doi ani, într-o relație cu femeia care este cu 20 de ani mai tânără decât el. Anamaria Prodan a făcut-o praf pe iubita soțului ei, în ultimele luni. Reghecampf a ținut să vină cu lămuriri și a dezvăluit cum a cunoscut-o pe Corina Caciuc. I-a declarat iubirea și a precizat că este extrem de fericit în alături de tânăra care tocmai a împlinit 29 de ani.

Reclamă

Mai mult, Laurențiu Reghecampf anunță că își dorește foarte mult ca și Anamaria să își găsească fericirea în brațele altcuiva.

Am cunoscut-o la un eveniment, la o petrecere, dar nu am cunoscut-o direct, doar am văzut-o. După am luat legătura și am încercat să o cunosc cu adevărat. Pe Corina am cunoscut-o cu aproape doi ani în urmă, sau un an și opt luni.

Ce treabă are Anamaria Prodan cu Corina (n.r Caciuc). Ea știe foarte bine că nu are nicio implicare Corina pentru că eu m-am despărțit de ea. Eu sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună. Simt că lucrurile au luat pentru mine o întorsătură foarte pozitivă. Mi-aș fi dorit ca și Anamaria Prodan să aibă parte de același lucru. Spun sincer acest lucru.

Probabil aș fi cel mai fericit om din lume (n.r. dacă Anamaria Prodan ar avea o relație). Proabil atunci se va potoli. Dar ce noroc am avut de femei… îmi aduc aminte și de Mariana (n.r. Pfeiffer)„, a declarat Laurențiu Reghecampf în cadrul unui podcast.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:47 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. Moldovenii au deschis scorul după două gafe uriaşe în apărarea „câinilor”! Moura şi-a dat autogol! 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” Vezi toate știrile
Citește și