Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan îl umileşte pe Laurenţiu Reghecampf: „Săracul limbă de aur, plânge cu lacrimi de crocodil”. Dezvăluiri incredibile despre amanta acestuia

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 22 decembrie 2021, 12:31

Anamaria Prodan îl umileşte pe Laurenţiu Reghecampf: „Săracul limbă de aur, plânge cu lacrimi de crocodil”. Dezvăluiri incredibile despre amanta acestuia

Noi dezvăluiri ale Anamariei Prodan

Instagram

Scandalul divorţului dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf escaladează. Vedeta îl umileşte pur şi simplu pe antrenor şi scoate la iveală amănunte absolut incediare despre antrenor şi noua iubită a acestuia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan îl umileşte pe Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan dă de pământ pur şi simplu cu Laurenţiu Reghecampf. Vedeta dezvăluie faptul că antrenorul ar fi extrem de supărat din cauza dezvăluirilor legate de Corina Caciuc, dar scoate la iveală şi alte amănunte din interiorul relaţiei dintre Reghe şi iubita sa. „Săracul limbă de aur :))). …plânge cu lacrimi de crocodil că apar INFO si filme cu amanta Gura de aur🤣De pomină s-a făcut limbuţa de aur care se îndreaptă către o altă carieră …🤣” căci poveștile de dragoste , se trăiesc ţn liniște 🤣🤣🤣”cu muzica pe fundal ( exact cele petrecute cu Kamara 🤣). Vă rog furnizați INFO lui limbuţa de aur căci e supărat şi nu înțelege cum de gura de aur a lui este muuult mai cunoscută decât orice altă fată în oraş şi mai ales mai cunoscută decât este el (care cică nu este oricine )!

Este supărat Limba de aur şi pentru faptul că este strigat prin oraş “limbă de aur” 😝🤣🤣🤣👻👻👻. Pentru că e iscusit la vorbă. Oare este adevărat că la Craiova este văzut numai prin cârciumi? Ne pare foarte rău de cum a ajuns. Super mediocru. O umbră a antrenorului pe care noi familia l-am ajutat să fie la un moment dat nr 1. Probabil datorită acestei vieți , acestor ședințe foto , acestor “paparazzi “ şi acestor articole nu mai are timp să antreneze”, a scris vedeta pe Instagram.

Citește și:

Antrenorul ar fi trecut la ameninţări

Dar asta nu e tot. Anamaria Prodan continuă tirul la adresa antrenorului şi a iubitei acestuia. Dezvăluie ce şi-ar dori iubita lui Reghe, dar şi de ce îi merge prost acestuia în carieră, dar şi de ce a fost părăsit de vechii săi colaboratori. „Viața stresată ,eu știu.🤣Ce să mai zicem ? HAI CRAIOVA ! 🤣🤣🤣ROTARU face mătănii să prindă play Off ul 🤣, REGHE se roagă sa mai facă un paparazzi cu amanta 🤣, amanta Gură de aur vrea încă un Pictorial 🤣🤣le dau un sfat 🤣…să-l aducă şi pe MOȘ CRĂCIUN între ei la poza căci Gură de aur o să fie încântată 🤣👻FIECARE CU CE-L DOARE 🤣NU? Doamne ajută-l să își folosească căpuţul să realizeze că este pe fundul prăpastiei ca tată, ca bărbat , ca antrenor , ca orice.

Amenințările în scris şi vocal pe care le face … îl duc spre o alta zonă pe care Reghe încă nu a simțit o, dar către care se îndreaptă cu pași foarte foarte foarte iuți. Meseria se pare că a uitat-o şi nu îl interesează , echipele pe unde a trecut în ultima perioadă l-au dat afară fără drept de apel!

Reclamă

Se pare că încă nu a înțeles pe ce pantă periculoasă a intrat şi derapează din ce în ce mai rău! Ne rugăm de el şi îl sfătuim sa nu mai sune să amenințe bărbații din oraș ,căci lumea știe “ povestea de dragoste dintre gurile de aur şi limba de aur “ de foarte-foarte mulţi ani. Aceste poveşti ale lui limbă de aur se reflectă azi pe plan profesional ! Tommy Neubert şi Toni Petrea au știut de ce au plecat instant …. Ca sa facă performanța în fotbal, nu în altceva”, mai spune vedeta.

 

 

Reclamă 4 / 0/3

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și