Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan a vorbit despre presupuşii amanţi, după ce Laurenţiu Reghecampf a părăsit-o pentru amanta Corina Caciuc: „Acești oameni au familii”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 decembrie 2021, 21:29

Anamaria Prodan a vorbit despre presupuşii amanţi, după ce Laurenţiu Reghecampf a părăsit-o pentru amanta Corina Caciuc: „Acești oameni au familii”

Anamaria Prodan, dezvăluiri fabuloase

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan spune că nu există niciun bărbat în viaţa ei, deşi presa tabloidă a cuplat-o cu mai mulţi bărbaţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

M-am săturat să-mi văd numele asociat cu toți partenerii de afaceri, cu toți bărbații care stau lângă mine pentru o secundă în poză! Acești oameni au familii! Mă numesc Anamaria Prodan. Nu uitați! Nu am amanți. Nu îmi pun copiii în situații jenante. Îmi respect prietenii și le respect familiile. Dacă cineva apare în viața mea, eu sunt prima care vă voi anunța”, a spus Anamaria Prodan pentru playtech.ro.

Citește și:

Anamaria Prodan, mesaj vehement pentru Laurențiu Reghecampf

Agentul de jucători a avut o nouă reacție dură pe rețelele sociale. A postat o captură de pe wikipedia, cu echipele pe care le-a antrenat Reghe. Anamaria este convinsă că, din cauza relației extraconjugale, tehnicianul de 46 de ani și-a distrus cariera și viitorul!

Când ‘Gurile de aur’ de 9 kt îți iau mințile… o iei la vale și ajungi doar o simplă tinichea care mai ‘sclipește’ probabil câteva secunde. Lumina pe care o împrăștia familia PRODAN prin copiii de vis, demnitatea, credința și forța s-a stins pentru mărețul ‘limbă de aur’. Astăzi, ‘înaltul limbă de aur’ se zbate în mediocritate și umbra domniei sale l-a părăsit.

I-a rămas cică ‘gura de aur’ pecete pe viață, deoarece lumea fuge de amândoi ca de aurul de 9 kt„, a scris Anamaria Prodan pe Insta Story.

Reclamă

Anamaria Prodan şi Cătălin Botezatu au umilit-o pe Corina Caciuc

Ajutată de Cătălin Botezatu, Anamaria Prodan a făcut o replică la filmul în care presupusa amantă a lui Reghecampf apare alături de Kamara. Dialogul dintre ei seamănă izbitor cu cel purtat de Kamara şi Corina Caciuc.

Prodan a atașat la descrierea videoclipului un mesaj în care îndeamnă oamenii să iubească viața de familie. Fanii au spus că destinatarul indirect al mesajului e, de fapt, Laurențiu Reghecampf.

Respectați si luptați pt noțiunea de familie ! Respectați copiii ! Luptați pt demnitate si respect ! Promovați valorile ! Fiți exemple pt copii si pt societate!”, a scris Anamaria Prodan.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Anamaria Prodan a vorbit despre presupuşii amanţi
  • Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf vor divorţa

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” Vezi toate știrile
Citește și