Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, imagine rară alături de fiica ei cea mare: „Îmi iubesc prinţesa!” Cum arată Rebecca

Reclamă

Publicat: 27 august 2023, 20:39

Anamaria Prodan, imagine rară alături de fiica ei cea mare: „Îmi iubesc prinţesa!” Cum arată Rebecca

Anamaria Prodan, imagine rară alături de fiica ei cea mare

Anamaria Prodan şi fiica ei cea mare, Rebecca/ Instagram

Anamaria Prodan a postat o imagine rară alături de fiica ei cea mare. Cele două au postat recent o fotografie împreună, iar impresara şi-a declarat dragostea nemărginită pentru Rebecca. Tânăra de 24 de ani este o prezenţă discretă în mediul online, spre deosebire de mama ei şi sora cea mică, Sarah.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rebecca şi Sarah sunt cele două fete pe care Anamaria Prodan le are din prima sa căsnicie, cu Tiberiu Dumitrescu.

Anamaria Prodan, imagine rară alături de fiica ei cea mare

Anamaria Prodan a postat o fotografie alături de fiica ei cea mică, Rebecca, care nu prea se afişează des în mediul online (Vezi galeria foto de la finalul articolului). „Îmi iubesc prinţesa!”, „O mamă mândră”, „Copilul meu perfect”, se arată în mesajul notat de impresară pe Instagram, la fotografia cu Rebecca.

Cele două se află în vacanţă în America, mai exact în Los Angeles, acolo unde au vizitat-o şi pe sora Anamariei Prodan, care este stabilită peste Ocean.

Deşi postează rar, Rebecca Dumitrescu este urmărită de peste 50.000 de oameni pe contul oficial de Instagram.

Reclamă

Într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp, Rebecca a dezvăluit că este o fire ruşinoasă, spre deosebire de mama şi sora sa mai mică, cărora le place să fie în lumina reflectoarelor.

„100%, sunt foarte rușinoasă (n.r. dacă seamănă mai mult cu tatăl tău decât cu mama ta?). (Ce ai învățat de la mama ta?) Foarte multe. Să fii independentă, să nu ai nevoie de nimeni lângă tine, să înveți. Să nu depinzi de nimeni, nu trebuie să lași pe nimeni să îți spună cum să te îmbraci, cum să fii, cum să vorbești, să faci ce vrei tu”, a declarat Rebecca Dumitrescu, pentru antenastars.ro.

Decizie radicală luată de fiica cea mică a Anamariei Prodan! Sarah a renunţat la „visul american”

Decizie radicală luată de fiica Anamariei Prodan. Sarah a renunţat la „visul” american pentru a reveni în ţară şi pentru a scrie istorie în România. Mai exact, tânăra în vârstă de 23 de ani a acceptat să semneze cu Sepsi S.F., o echipă de baschet feminin din Liga Naţională a României.

Reclamă 4 / 0/3

Cei de la Sepsi SF au anunţat transferul lui Sarah Dumitrescu prin intermediul paginilor sociale. Aceştia au transmis faptul că tânăra baschetbalistă a trecut printr-o perioadă dificlă anul trecut, atunci când a suferit cea de-a treia operaţie la nivelul genunchiului. Sarah s-a recuperat însă, şi în această vară a participat alături de echipa naţională a României la Jocurile Francofoniei Kinsasha, din Congo.

Sarah Dumitrescu va avea ocazia să lupte pentru trofee alături de Sepsi SF. Noua echipă a fiicei Anamariei Prodan a încheiat sezonul trecut pe primul loc în prima ligă de baschet din România, calificându-se în play-off, pe care ulterior l-a terminat pe locul al treilea.

Sarah Dumitrescu a debutat în baschetul profesionist la vârsta de 19 ani, atunci când a bifat primul meci al său la colegiul din America, NCAA, acest fapt reprezentând cel mai înalt nivel al ligii prefesioniste americane de baschet.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:00 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” Vezi toate știrile
Citește și