Închide meniul
Foto

Decizie radicală luată de fiica Anamariei Prodan! Sarah a renunţat la „visul american” pentru a scrie istorie în România

Antena Sport Publicat: 26 august 2023, 16:41

Reclamă
Decizie radicală luată de fiica Anamariei Prodan! Sarah a renunţat la „visul american” pentru a scrie istorie în România

Decizie radicală luată de fiica Anamariei Prodan

Sarah Dumitrescu, cu tricolorul/ Instagram

Decizie radicală luată de fiica Anamariei Prodan. Sarah a renunţat la „visul” american pentru a reveni în ţară şi pentru a scrie istorie în România. Mai exact, tânăra în vârstă de 23 de ani a acceptat să semneze cu Sepsi S.F., o echipă de baschet feminin din Liga Naţională a României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sarah Dumitrescu este fiica cea mică a Anamariei Prodan, din prima căsnicie a impresarei, cu Tiberiu Dumitrescu. Până la vârsta de 23 de ani, Sarah a evoluat doar în SUA, acolo unde a plecat încă de la vârsta de 14 ani.

Decizie radicală luată de fiica Anamariei Prodan

Cei de la Sepsi SF au anunţat transferul lui Sarah Dumitrescu prin intermediul paginilor sociale. Aceştia au transmis faptul că tânăra baschetbalistă a trecut printr-o perioadă dificlă anul trecut, atunci când a suferit cea de-a treia operaţie la nivelul genunchiului. Sarah s-a recuperat însă, şi în această vară a participat alături de echipa naţională a României la Jocurile Francofoniei Kinsasha, din Congo.

Sarah Dumitrescu, este jucătoarea echipei Sepsi-SIC!

În sezonul precedent, Sarah a trecut printr-o perioadă de reabilitare, deoarece a suferit o accidentare gravă la genunchi în timpul antrenamentelor echipei naționale a României. Înainte de aceasta, a jucat pentru echipa universitară California Polytechnic State din SUA, care a participat în Campionatul NCAA, cel mai prestigios nivel universitar american. A evoluat în total în 23 de meciuri, reușind să adune 62 de puncte și 77 de recuperări.

Reclamă

În Statele Unite, a mai fost componentă a echipei universitare Mississippi în perioada 2019-2021, precum și jucătoare la Academia IMG.

Bine ai venit și îi dorim mult succes în tricoul verde-albă!”, au anunţat cei de la Sepsi SF, pe Instagram.

Sarah Dumitrescu va avea ocazia să lupte pentru trofee alături de Sepsi SF. Noua echipă a fiicei Anamariei Prodan a încheiat sezonul trecut pe primul loc în prima ligă de baschet din România, calificându-se în play-off, pe care ulterior l-a terminat pe locul al treilea.

Reclamă 4 / 0/3

Sarah Dumitrescu a revenit în România, după ce a plecat în SUA la 14 ani

Sarah Dumitrescu a debutat în baschetul profesionist la vârsta de 19 ani, atunci când a bifat primul meci al său la colegiul din America, NCAA, acest fapt reprezentând cel mai înalt nivel al ligii prefesioniste americane de baschet.

Fiica cea mică a Anamariei Prodan a evoluat la echipa Cal Poly Mustangs, a colegiului California Polytehnic State University. Într-un interviu acordat în trecut, Sarah a dezvăluit că de la 14 ani, a fost nevoită să se descurce singură în SUA, pentru a-şi urma visul.

„La 14 ani m-am mutat acolo şi trebuia să învăţ cum să spăl singură, să dorm singură, să-mi fac curat în casă singură. Te pune pe picioare… adică te schimbă complet. Trebuie să ştii, dintr-o dată, sa fii o mamă”, a declarat Sarah, într-un interviu acordat în trecut.

De asemenea, Sarah a mai declarat că marea sa dragoste este baschetul. Aceasta a declarat că a făcut multe sacrificii pentru a practica sportul pe care îl iubeşte, însă nu regretă că a renunţat la unele lucruri pentru a avea o carieră de succes.

”Este viața pe care am ales-o conștientă fiind că trebuie să renunț la ‘tot ce e pământesc frumos’. Pentru mine, baschetul e viața mea. De la 10 ani joc baschet. Și atât. Antrenament și scoală. Și nu mă deranjează. Eu trebuie să fiu cunoscută ca Sarah Dumitrescu Prodan, nu ca fata Anamariei Prodan.

Da. Sunt fata Anamariei, dar am un nume puternic. Am renunțat la tot. La vacanțe. La petreceri. La dulciuri. Cam la tot. După două accidentări, revin încet și bine, tocmai datorită faptului că am avut și am o viața aproape perfectă!”, a spus Sarah Dumitrescu, în trecut, pentru click.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:17 Jaqueline Cristian, victorie în prima rundă a calificărilor al turneului de la Roma! A învins-o pe Hailey Baptiste în 3 seturi 21:00 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – FCSB 1-0. Raul Silva a deschis rapid scorul! Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 20:45 Toate scenariile prin care Dinamo se salvează de la retrogradare. „Câinii” au nevoie de un miracol în ultima etapă 20:41 Mircea Rednic e în culmea fericirii după ce a câştigat play-out-ul şi avertizează Dinamo: „Ajutaţi-vă voi, nu m-aţi susţinut” 20:22 U Cluj a realizat un transfer înainte de finalul sezonului! Prima întărire pentru Ioan Ovidiu Sabău 19:58 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out înaintea ultimei etape 19:46 „O să ajung în București!” Jose Mourinho, mesaj fabulos pentru Gică Popescu! Ce i-a transmis „The Special One” 19:40 UTA – FCU Craiova 3-1. Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc în Liga 1! UTA e campioana play-out-ului 19:25 Florin Prunea, verdict despre corectitudinea meciului Hermannstadt – Poli Iași 0-1! Ce a spus despre șansele lui Dinamo 19:08 FotoDaniel Pancu, fotografie superbă cu soţia lui, în Iaşi, în ziua victoriei uriaşe a lui Poli: „Te iubesc” Vezi toate știrile
Citește și