Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, încercare disperată de a-şi salva căsnicia. Ce a făcut de ziua lui Laurenţiu Reghecampf. Gest total surprinzător

Publicat: 19 septembrie 2021, 23:20

Reclamă
Anamaria Prodan, încercare disperată de a-şi salva căsnicia. Ce a făcut de ziua lui Laurenţiu Reghecampf. Gest total surprinzător

Anamaria Prodan l-a asaltat cu mesaje pe Laurenţiu Reghecampf

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a luat atitudine şi s-a întors din Dubai. Nu a putut sărbători, duminică, alături de Laurenţiu Reghecampf. Acesta se afla în cantonament cu echipa, la Cluj-Napoca, acolo unde are de disputat un meci cu mare miză în Liga 1. Joacă pe terenul campioanei en-titre, CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, încercare disperată de a-şi salva căsnicia

Agentul de jucători şi-a manifestat, în faţa fanilor ei, iubirea pe care i-o poartă soţului. „Te iubim, soarele nostru. La mulţi ani suflet de vis, la mulţi ani universul nostru!” a fost mesajul postat pe Instagram, care a însoţit o imagine de familie.

View this post on Instagram


A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf)

Potrivit ziare.com, Anamaria nu s-a oprit şi l-a asaltat cu mesaje. „Face tot posibilul să-şi salveze căsnicia. I-a încărcat telefonul cu inimioare şi mesaje de dragoste„, anunţă sursa citată.

Reclamă

De altfel, impresara a postat un clip în care apare alături de fiul cel mic al cuplului. „La mulţi ani, tata, te iubim„, a reacţionat Bebeto.

Te iubim tati şi abia aşteptăm să sufli în tort!„, a transmis şi Anamaria Prodan. Mesajul este cel puţin surprinzător, ţinând cont că nu s-a mai afişat public, alături de soţul ei, din momentul în care acesta a anunţat că va divorţa.

Ce avere are Anamaria Prodan

Anamaria Prodan nu are probleme cu banii. Impresara a dezvăluit, în urmă cu ceva timp, ce avere are, împreună cu Laurenţiu Reghecampf. Din declarațiile oferite chiar de Anamaria Prodan Reghecampf, averea este estimată între 50 și 100 de milioane de euro. Nu bani lichizi, ci tablouri, obiecte de artă și active la diverse afaceri.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă acum aş renunţa la meseria mea, aş trăi bine mersi pentru încă 20 de vieţi. Suntem acolo, undeva între 50 şi 100 de milioane de euro. Eu, fără banii lui Reghecampf şi fără banii de la mama, singură, aş putea trăi din 10 milioane de euro”, a mărturisit Anamaria Prodan.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată Vezi toate știrile
Citește și