Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, mesaj uluitor de ziua lui Laurenţiu Reghecampf. Scandalul de divorţ e istorie! „Abia aşteptăm asta”

Reclamă

Publicat: 19 septembrie 2021, 17:09

Anamaria Prodan, mesaj uluitor de ziua lui Laurenţiu Reghecampf. Scandalul de divorţ e istorie! „Abia aşteptăm asta”

Colaj Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan i-a făcut lui Laurenţiu Reghecampf urările pe Insta Story. L-a avut alături pe fiul cel mic al cuplului. A lăsat de înţeles că, în cel mai scurt timp, se vor întâlni pentru a petrece.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, mesaj uluitor de ziua lui Laurenţiu Reghecampf

La mulţi ani, tata, te iubim„, a reacţionat Bebeto. Imediat a intervenit şi Anamaria, al cărui mesaj pare a da peste cap ultimele veşti. Despărţirea părea a fi iminentă!

Anamaria Prodan şi Bebeto
Anamaria Prodan, alături de fiul ei

Te iubim tati şi abia aşteptăm să sufli în tort!„, a transmis Anamaria Prodan. Mesajul este cel puţin surprinzător, ţinând cont că nu s-a mai afişat public alături de soţul ei din momemntul în care acesta a anunţat că va divorţa.

Laurenţiu Reghecampf este în Cluj, acolo unde echipa lui va juca luni contra campioanei de la CFR Cluj. Impresara i-a mai transmis un mesaj special soţului ei, cu numai câteva ore înainte.
Te iubim, soarele nostru! Tu eşti numărul unu. La mulţi ani, suflet de vis. La mulţi ani universul nostru”, a scris Anamaria Prodan în dreptul unei poze postate pe reţelele sociale.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf)

Motivul pentru care Laurențiu Reghecampf ține la sertar actele de divorț

Anamaria Prodan s-a întors în țară, dar a preferat să locuiască în una dintre locuințele pe care le deține în București. Nu a fost văzută în Craiova, acolo unde se află soțul ei. Mai mult, la începutul lunii, Reghecampf a preferat să stea alături de jucători în pauza competițională cauzată de meciurile echipei naționale. Putea să aibă câteva zile libere, însă a rămas în cantonament și i-a chemat pe fotbaliștii din Bănie la restaurant.

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan și-au reînnoit jurămintele la începutul lunii iunie. Situația s-a schimbat la scurt timp distanță, mai ales după ce Reghe ar fi avut o escapadă în Delta Dunării. De altfel, acesta și confirmase că va divorța de cea cu care s-a căsătorit, în 2008, în Las Vegas.

Reclamă 4 / 0/3

Au apărut și vești despre motivul pentru care Laurențiu Reghecampf nu și-a continuat demersul. Potrivit voxbiz.ro, actele de divorț le ține încă la sertar pentru că își dorește să rămână concentrat pe ceea ce se întâmplă în cariera lui de antrenor. Încearcă din răsputeri să nu intre într-un nou scandal şi vrea cu orice preţ să câştige titlul cu Universitatea Craiova.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:41 CSM Bucureşti, învinsă în turul sferturilor Ligii Campionilor! „Tigroaicele”, şanse mici să se califice în Final Four 18:30 Francesco Bagnaia a câștigat Marele Premiu al Spaniei la MotoGP! Pilotul de la Ducati a făcut spectacol 18:30 Neluţu Varga, replică acidă pentru Gigi Becali, după ce FCSB a câştigat titlul: „De la anul îi va fi foarte greu!” 18:14 Bogdan Lobonţ a „luat foc” înainte de Rapid – Universitatea Craiova: „Nu puteți să-mi spuneți asta” Întrebarea care l-a deranjat 18:12 Giedrius Arlauskis, mesaj din doar 2 cuvinte după ce FCSB a câștigat titlul! Cum l-a numit pe Gigi Becali 17:54 „Asta i-a adus titlul” Dorinel Munteanu știe secretul din spatele succesului de la FCSB! Mesaj despre performanța roș-albaștrilor 17:23 Xavi și-a făcut planul pentru sezonul viitor la Barcelona! Tehnicianul catalanilor a dat detalii din interior 17:20 Cine l-a sunat pe Gigi Becali la miezul nopţii, după ce FCSB a câştigat titlul: „Merită pe deplin!” 17:06 „Stau bine cu inima, iau pastile!” Dorinel Munteanu, reacţie savuroasă după ce Oţelul a urcat pe primul loc în play-out 16:50 „Cea mai proastă decizie!” Arbitra făcută praf de Gigi Becali nu scapă de critici! A fost pusă la zid după un meci de Ligă Vezi toate știrile
Citește și