Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, întâlnire de gradul zero cu Laurenţiu Reghecampf. Imaginea postată, în miez de noapte, care spune totul despre relaţia lor

Publicat: 10 septembrie 2021, 9:09

Reclamă
Anamaria Prodan, întâlnire de gradul zero cu Laurenţiu Reghecampf. Imaginea postată, în miez de noapte, care spune totul despre relaţia lor

Anamaria Prodan a dat uitării trecutul şi s-a împăcat cu Laurenţiu Reghecampf

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria şi-a dorit o reuniune de familie de urgenţă şi s-a văzut cu cele două fiice din prima căsătorie, Sarah şi Rebecca. Laurenţiu Reghecampf a lipsit şi a preferat să rămână în cantonamentul Universităţii Craiova. De altfel, a renunţat la două zile libere şi şi-a scos jucătorii la restaurant.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, întâlnire de gradul zero cu Laurenţiu Reghecampf

Nimic nu anunţa ceea ce avea să se întâmple. Anamaria Prodan tocmai a postat o imagine în care este, în maşină, alături de soţul ei. „Cel mai serios dintre serioşi„, a fost mesajul care a însoţit fotografia.

https://www.instagram.com/p/CTndiyEjM_2/

Cel mai bun soţ„, „cel mai bun tată” şi „familie” sunt alte descrieri folosite de vedetă. Astfel, se întrevăd speranţe că nu se va ajunge la Tribunal. Încă nu se ştie dacă Anamaria s-a dus la Craiova, sau a fost vizitată de Laurenţiu în Capitală. Totuşi, sunt primele semne că relaţia lor are un viitor.

Motivul pentru care Laurențiu Reghecampf ținea la sertar actele de divorț

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan și-au reînnoit jurămintele la începutul lunii iunie. Relaţia lor a primit o lovitură uriaşă după ce Reghe ar fi avut o escapadă în Delta Dunării. De altfel, acesta și confirmase că va divorța de cea cu care s-a căsătorit, în 2008, în Las Vegas.

Reclamă
Reclamă

Au apărut și vești despre motivul pentru care Laurențiu Reghecampf nu și-a continuat demersul. Potrivit voxbiz.ro, actele de divorț le ține încă la sertar pentru că își dorește să rămână concentrat pe ceea ce se întâmplă în cariera lui de antrenor. Încearcă din răsputeri să nu intre într-un nou scandal.

Anamaria a spus, cu fiecare ocazie, că este exclus să divorțeze. S-a aliat cu copiii şi a dat de înţeles că nimic nu o va despărţi de Reghecampf.

Reclamă
Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:48

Andres Iniesta îşi pregăteşte retragerea din fotbal! Anunţul făcut de legendarul jucător spaniol: „Bun venit în viitorul meu”

12:23

LIVE VIDEOLIGA CAMPIONILOR ASIEI | Mariners – Buriram se joacă ACUM în AntenaPLAY. Al Gharafa – Al Ain LIVE VIDEO (21:00, AntenaPLAY)

12:03

„E şantaj!” Florin Prunea, acuzaţii incredibile după disputa Gigi Becali – Răzvan Burleanu: „N-am fost niciodată de acord”

11:09

Simona Halep a aflat când debutează la Hong Kong! Programul zilei de miercuri anunţat de organizatori

10:33

Răzvan Lucescu, probleme de lot înainte de PAOK – FCSB! Ce jucători au şanse mici să joace în Europa League

10:09

Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!”

1 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 2 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 3 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 4 VIDEOBernadette Szocs – Xiaona Shan 1-3 a fost în AntenaPLAY, la China Smash 2024. Românca, eliminată în primul tur 5 Rapid transferă de la o rivală din Liga 1! Lovitura dată de giuleşteni: „Marius Șumudică și l-a dorit mult” 6 VIDEOAl Nassr – Al Rayyan 2-1 a fost în AntenaPLAY. Cristiano Ronaldo şi Sadio Mane au marcat pentru gazde! Rezultatele zilei
Citește și