Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan l-a dat de gol pe Laurențiu Reghecampf. Ce i-ar fi cerut judecătoarei în timpul procesului de divorț: „Când îl întreba unde locuiește…”

Reclamă

Publicat: 9 aprilie 2022, 20:16

Anamaria Prodan l-a dat de gol pe Laurențiu Reghecampf. Ce i-ar fi cerut judecătoarei în timpul procesului de divorț: „Când îl întreba unde locuiește…”

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan s-au văzut la Tribunal

Colaj Instagram

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au întâlnit, în această săptămână, pentru prima dată după o lungă perioadă. Cei doi au fost prezenți la Judecătoria Buftea, acolo unde a avut loc a doua înfășișare în procesul de divorț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După mai bine de 13 ani de căsnicie, antrenorul Universității Craiova își dorește să se despartă de soția sa. La tribunal urmează să se decidă ce se va întâmpla cu fiul cuplului, Bebeto, care este minor.

Anamaria Prodan a anunțat ce a cerut Laurențiu Reghecampf în sala de judecată

Agentul de jucători a oferit detalii despre un moment surprinzător care ar fi avut loc în spatele ușilor închise. Judecătoarea i-ar fi cerut lui Reghecampf să îi spună unde locuiește, dar întrebarea nu a fost pe placul tehnicianului.

Laurențiu Reghecampf a cerut la proces să îl vadă pe Bebeto de două ori pe lună, în weekenduri. Dar nu știe încă unde, tot indică tot felul de adrese pe unde stă el. Când doamna judecător întreba unde locuiește, nu înțelegea de ce trebuie să zică asta. Adică, jenant…”, a declarat Anamaria Prodan pentru fanatik.ro.

După ce a semnat cu Universitatea Craiova, în luna iulie a anului trecut, Reghecampf s-ar fi mutat cu Corina Caciuc în apartamentul primit de la club. Amanta lui este însărcinată și urmează să nască un băiețel la începutul lunii viitoare.

Reclamă

Reghecampf, într-o relație cu Corina Caciuc

În cele din urmă, cei doi s-ar fi mutat în casă nouă. Și-au cumpărat un apartament într-un cartier rezidenţial din Craiova, în ianuarie.

Reghecampf a renunţat la locuinţa pe care o avea primită de la patronul clubului, Mihai Rotaru. Şi-a dorit să amenajeze o cameră pentru băieţelul care urmează să fie născut, de amanta lui, la începutul lunii mai, aşa că a făcut un pas important. Potrivit retetesivedete.ro, cei doi îndrăgostiţi s-au mutat într-un bloc nou, într-o zonă de fiţe din Bănie.

Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc au fost atraşi de condiţiile dintr-un nou cartier rezidenţial construit în Craiova. Este vorba de Cartierul Bujorului, cel care i-a „cucerit” pe cei doi. Aceştia şi-au ales o locuinţă spaţioasă, şi-au făcut bagajele şi s-au grăbit să se ducă acolo.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Laurențiu Reghecampf, în scandal de divorț cu Anamaria Prodan
  • Ce i-a cerut judecătoarea antrenorului Universitatea Craiova

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
Vezi toate știrile
Citește și