Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan l-a dat uitării complet pe Laurențiu Reghecampf: „Nu stau în mocirla asta!” Cum s-a schimbat viața vedetei

De Antena Sport
Publicat: 11 martie 2023, 17:35

Anamaria Prodan l-a dat uitării complet pe Laurențiu Reghecampf. Vedeta a uitat de relația pe care a avut-o cu antrenorul de fotbal. Reghe e împreună cu Corina Caciuc, alături de care are un copil. De cealaltă parte, Anamaria Prodan și-a găsit și ea altă jumătate, însă și-a ținut iubitul în umbră, până acum.

Reclamă
Anamaria Prodan, nervoasă în timpul unui interviu

Anamaria Prodan a divorțat anul trecut de Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan, nervoasă în timpul unui interviu / Antena Sport

Anamaria Prodan a spus că Reghecampf a adus-o în mocirlă, dar vedeta a anunțat că a trecut peste trauma divorțului. Impresara de fotbaliști a precizat că viața ei s-a schimbat în bine și nu-i lipsește nimic.

Reclamă

Anamaria Prodan l-a dat uitării complet pe Laurențiu Reghecampf

„Vreau să se termine circul ăsta! Am muncit în viața mea prea mult să stau în mocirla asta. Fiecare are viața lui. Eu atât îmi doresc: să nu mai aud cuvântul proces sau amantă sau Reghecampf, ce a făcut, ce a mai deschis.

Reclamă

Am viața mea superbă, liniștită, fericită! Eu și copiii mei am mers mai departe demni și drepți ca lumânarea! Și așa vom rămâne!”, a spus Anamaria Prodan, conform impact.ro.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf se judecă în mai multe procese. Pe rolul Parchetului este şi dosarul bătăii din plină stradă. Scandalul uriaş a avut loc în luna septembrie a anului trecut, la Snagov. Imediat după acel incident, cei doi au mers la secția de poliție și au depus plângere unul împotriva celuilalt.

Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan se mai judecă şi pentru custodia fiului minor. Cei doi au divorţat, dar încă nu au ajuns la un acord în privinţa lui Bebeto.

Anamaria Prodan s-a prăbuşit emoţional şi i-a transmis un ultimatum lui Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan vrea să facă pace cu Laurenţiu Reghecampf şi i-a cerut acestuia să vină să îşi vadă fiul, pe Bebeto. Mai mult, îşi doreşte să renunţe la a mai plăti sume uriaşe în conturile avocaţilor.

Nu știu când este procesul. Eu și copiii ne dorim să terminam circul din presă care nu face bine nimănui. I-am transmis lui Laurențiu de multă vreme că ne dorim liniște! A venit, zic eu, momentul să mergem frumos ca doi părinți mândrii mai departe.

E timpul să-și caute băiatul. Să-l ajute și să-i fie alături. Fiecare dintre noi e fericit în acest moment. Deci?! Nu mai are rost răutatea sau avocații care sărăcesc fără milă familia noastră! Am spus și o mai zic! Familia asta minunată a noastră și copiii ăștia de vis nu merita acest circ. Vă mulțumesc!”, a declarat Anamaria Prodan pentru click.ro.

Anamaria Prodan şi-a refăcut viaţa. Ce a spus despre noul iubit

Anamaria Prodan a postat o imagine alături de iubitul ei, dar nu i-a arătat faţa. Impresarul a ţinut să precizeze că nu are de gând să se afişeze în public, în viitorul apropiat, alături de cel cu care trăieşte deja o poveste de dragoste.

Sunt fericită, mai fericită ca niciodată. După nașterea copiilor mei, cred că sunt cele mai frumoase momente pe care le trăiesc. Cred că e momentul să trăiesc pentru mine și pentru noi și nu pentru lume. Are bărbăție foarte mare, seninătate, suflet, caracter, orice are nevoie o femeie să fie fericită.

Am hotărât amândoi să nu ne afișăm, este mai bine așa și e frumos. Suntem fericiți și este ok. Nu vreau să știe nimeni dacă e român sau străin. Este înalt, frumos„, a declarat Anamaria Prodan pentru wowbiz.ro.

Anamaria Prodan a trecut prin două divorţuri. Între 1998 şi 2007 a fost căsătorită cu Tiberiu Dumitrescu. După a fost soţia lui Laurenţiu Reghecampf. Antrenorul lui Neftchi Baku a depus actele de divorţ în 2021, pentru a fi alături de actuala iubită, Corina Caciuc.

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea