Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan s-a prăbuşit emoţional. Ultimatum pentru Laurenţiu Reghecampf: „Ei sărăcesc fără milă familia noastră!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 martie 2023, 18:33 / Actualizat: 27 martie 2023, 11:37

Anamaria Prodan s-a prăbuşit emoţional. Ultimatum pentru Laurenţiu Reghecampf: „Ei sărăcesc fără milă familia noastră!”

Anamaria Prodan s-a prăbuşit emoţional. Ultimatum pentru Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan, mesaj pentru Laurenţiu Reghecampf / Colaj

Anamaria Prodan s-a prăbuşit emoţional şi i-a transmis un ultimatum lui Laurenţiu Reghecampf. Agentul de jucători îşi doreşte să se încheie cât mai repede scandalul de divorţ cu antrenorul lui Neftchi Baku. S-a săturat de toate procesele pe care le are, pe rol, cu „Reghe”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe 22 martie este programat un nou termen în dosarul în care Laurenţiu Reghecampf i-a cerut Anamariei Prodan să îi respecte viaţa privată. Totul după ce vedeta în vârstă de 50 de ani i-a adresat cuvinte grele Corinei Caciuc, actuala iubită a antrenorului.

Anamaria Prodan s-a prăbuşit emoţional şi i-a transmis un ultimatum lui Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan vrea să facă pace cu Laurenţiu Reghecampf şi i-a cerut acestuia să vină să îşi vadă fiul, pe Bebeto. Mai mult, îşi doreşte să renunţe la a mai plăti sume uriaşe în conturile avocaţilor.

Nu știu când este procesul. Eu și copiii ne dorim să terminam circul din presă care nu face bine nimănui. I-am transmis lui Laurențiu de multă vreme că ne dorim liniște! A venit, zic eu, momentul să mergem frumos ca doi părinți mândrii mai departe.

E timpul să-și caute băiatul. Să-l ajute și să-i fie alături. Fiecare dintre noi e fericit în acest moment. Deci?! Nu mai are rost răutatea sau avocații care sărăcesc fără milă familia noastră! Am spus și o mai zic! Familia asta minunată a noastră și copiii ăștia de vis nu merita acest circ. Vă mulțumesc!”, a declarat Anamaria Prodan pentru click.ro.

Reclamă

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf se judecă în mai multe procese. Pe rolul Parchetului este şi dosarul bătăii din plină stradă. Scandalul uriaş a avut loc în luna septembrie a anului trecut, la Snagov. Imediat după acel incident, cei doi au mers la secția de poliție și au depus plângere unul împotriva celuilalt. Autoritățile au deschis dosare penale împotriva lor și au emis ordine de restricție pentru fiecare. Nu s-a luat vreo decizie în instanţă.

Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan se mai judecă şi pentru custodia fiului minor. Cei doi au divorţat, dar încă nu au ajuns la un acord în privinţa lui Bebeto.

Anamaria Prodan nu a acceptat condiţiile divorţului de Laurenţiu Reghecampf

S-a dispus desfacerea căsătoriei din culpă comună. Anamaria e nevoită să plătească şi cheltuielile de judecată în valoare de 6.000 de lei.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru îngrijirea copilului, Anamaria Prodan ar urma să primească 1/6 din veniturile nete ale lui „Reghe”. Agentul de jucători vrea să facă apel şi să se judece în continuare cu antrenorul lui Neftchi Baku.

Deciziile luate de instanţă sunt următoarele:

  • Reghecampf va achita pentru fiul său, Laurențiu Reghecampf jr, o pensie în valoare de 1/6 din veniturile nete ale acestuia;
  • Magistrații au admis în întregime programul de vizită solicitat de Laurențiu Reghecampf, iar custodia pentru copil va fi comună;
  • Anamaria Prodan e obligată la plata cheltuielilor de judecată în valoare de 6000 lei, pentru că ceruse culpă exclusivă a antrenorului.

Suma lunară pe care Laurențiu Reghecampf va trebui să o plătească pentru fiul său este de 1.600 de euro, mult mai mică față de cât cerea Anamaria Prodan, 7.000 de euro.

Reghecampf are 3 băieţi. Din prima căsnicie, cea cu Mariana Pfeiffer, îl are pe Luca Reghecampf. Cu Anamaria Prodan îl are pe Laurenţiu Reghecampf Jr (Bebeto), iar cu Corina Caciuc îl are pe Liam Reghecampf.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
Vezi toate știrile
Citește și