Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan s-a prăbuşit emoţional. Ultimatum pentru Laurenţiu Reghecampf: „Ei sărăcesc fără milă familia noastră!”

De Iulian Focșăneanu
Publicat: 7 martie 2023, 18:33
Actualizat: 27 martie 2023, 11:37

Anamaria Prodan s-a prăbuşit emoţional şi i-a transmis un ultimatum lui Laurenţiu Reghecampf. Agentul de jucători îşi doreşte să se încheie cât mai repede scandalul de divorţ cu antrenorul lui Neftchi Baku. S-a săturat de toate procesele pe care le are, pe rol, cu „Reghe”.

Reclamă
Anamaria Prodan s-a prăbuşit emoţional. Ultimatum pentru Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan s-a prăbuşit emoţional. Ultimatum pentru Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan, mesaj pentru Laurenţiu Reghecampf / Colaj

Pe 22 martie este programat un nou termen în dosarul în care Laurenţiu Reghecampf i-a cerut Anamariei Prodan să îi respecte viaţa privată. Totul după ce vedeta în vârstă de 50 de ani i-a adresat cuvinte grele Corinei Caciuc, actuala iubită a antrenorului.

Reclamă

Anamaria Prodan s-a prăbuşit emoţional şi i-a transmis un ultimatum lui Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan vrea să facă pace cu Laurenţiu Reghecampf şi i-a cerut acestuia să vină să îşi vadă fiul, pe Bebeto. Mai mult, îşi doreşte să renunţe la a mai plăti sume uriaşe în conturile avocaţilor.

Reclamă

Nu știu când este procesul. Eu și copiii ne dorim să terminam circul din presă care nu face bine nimănui. I-am transmis lui Laurențiu de multă vreme că ne dorim liniște! A venit, zic eu, momentul să mergem frumos ca doi părinți mândrii mai departe.

E timpul să-și caute băiatul. Să-l ajute și să-i fie alături. Fiecare dintre noi e fericit în acest moment. Deci?! Nu mai are rost răutatea sau avocații care sărăcesc fără milă familia noastră! Am spus și o mai zic! Familia asta minunată a noastră și copiii ăștia de vis nu merita acest circ. Vă mulțumesc!”, a declarat Anamaria Prodan pentru click.ro.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf se judecă în mai multe procese. Pe rolul Parchetului este şi dosarul bătăii din plină stradă. Scandalul uriaş a avut loc în luna septembrie a anului trecut, la Snagov. Imediat după acel incident, cei doi au mers la secția de poliție și au depus plângere unul împotriva celuilalt. Autoritățile au deschis dosare penale împotriva lor și au emis ordine de restricție pentru fiecare. Nu s-a luat vreo decizie în instanţă.

Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan se mai judecă şi pentru custodia fiului minor. Cei doi au divorţat, dar încă nu au ajuns la un acord în privinţa lui Bebeto.

Anamaria Prodan nu a acceptat condiţiile divorţului de Laurenţiu Reghecampf

S-a dispus desfacerea căsătoriei din culpă comună. Anamaria e nevoită să plătească şi cheltuielile de judecată în valoare de 6.000 de lei.

Pentru îngrijirea copilului, Anamaria Prodan ar urma să primească 1/6 din veniturile nete ale lui „Reghe”. Agentul de jucători vrea să facă apel şi să se judece în continuare cu antrenorul lui Neftchi Baku.

Deciziile luate de instanţă sunt următoarele:

Suma lunară pe care Laurențiu Reghecampf va trebui să o plătească pentru fiul său este de 1.600 de euro, mult mai mică față de cât cerea Anamaria Prodan, 7.000 de euro.

Reghecampf are 3 băieţi. Din prima căsnicie, cea cu Mariana Pfeiffer, îl are pe Luca Reghecampf. Cu Anamaria Prodan îl are pe Laurenţiu Reghecampf Jr (Bebeto), iar cu Corina Caciuc îl are pe Liam Reghecampf.

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea