Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan l-a umilit public pe Laurenţiu Reghecampf: „Îl pot pune pe ‘Reghiţă’ să facă vânt cu prosopul!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 aprilie 2024, 18:59

Reclamă
Anamaria Prodan l-a umilit public pe Laurenţiu Reghecampf: „Îl pot pune pe ‘Reghiţă’ să facă vânt cu prosopul!”

Anamaria Prodan anunţă lovitura de 300.000 de euro primită de Laurenţiu Reghecampf

Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan / Colaj Hepta/AS.ro

Anamaria Prodan l-a umilit public pe Laurenţiu Reghecampf, cu un mesaj postat pe reţelele de socializare. Anamaria Prodan a vorbit de datoriile pe care le-ar avea antrenorul şi i-a făcut o propunere de job.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a anunţat, ironic, că îl poate angaja pe Laurenţiu Reghecampf la gala de box pe care o organizează cu Ronald Gavril. Mai mult, Anamaria Prodan i-a dat şi o „sarcină umilitoare” lui Reghecampf. (VEZI MESAJUL UMILITOR ŞI ALTE IMAGINI INCENDIARE ÎN GALERIA FOTO)

Anamaria Prodan l-a umilit public pe Laurenţiu Reghecampf

„Vreau să fac o chetă naţională să îl ajutăm pe „Reghiţă” să iasă din datorii şi să-i achite patronului Craiovei, Mihai Rotaru, banii pe care i-a împrumutat şi banii pe care Mihai i-a câştigat în instanţă.E grea viaţa unde toţi zâmbesc cum apari pe undeva. Să-l ajutăm să îşi achite multe datorii către fini şi amici. Milionarul de carton Reghiţă povesteşte prin oraş de sute de antrenamente în proprietatea lui, existente doar în capul lui. E greu când nu ai avut niciodază nimic pe numele tău, nici măcar respect. E greu când ieşi din familia Pronda, când amanetezi tot ce familia Prodan ţi-a pus pe masă, e greu să te muţi în Văcăreşti. E greu să faci faţă unei femei numită Anamaria Prodan şi să stai drept lângă ea (…)

E însă uşor să faci alegeri greşite în viaţă, să aluneci în zona cumplită a anonimatului, să te faci de râs din ce în ce mai tare, e uşor când nu ai mult creier să îţi pierzi familia şi copiii, e uşor să te dispreţuiască aceştia. Are noroc Reghiţă că organizez cea mai frumoasă gală de box alături de iubitul meu şi avem posibilitatea să îl ajutăm. Îl pot pune lângă ring să facă vânt cu prosopul campionilor mondiali. Îl rugăm doar să nu arunce şi prosopul ăsta cu l-a aruncat pe al lui în meciul cu viaţa. Adevărul că săracul a aruncat prosopul de mult. Salariul: 2100 de euro„, a fost mesajul transmis de Anamaria Prodan pe reţelele de socializare.

Anamaria Prodan l-a spulberat pe Laurențiu Reghecampf, după ce Corina Caciuc a născut

Anamaria Prodan l-a spulberat pe Laurențiu Reghecampf, după ce Corina Caciuc a născut. Vedeta a avut o reacție devastatoare și l-a sfătuit pe fostul ei soț să nu-și părăsească copiii. Aceasta a mai oferit detalii și despre relația pe care o are cu Ronald Gavril.

Reclamă

Laurențiu Reghecampf a devenit tată pentru a patra oară, după ce Corina Caciuc a născut un băiețel. Antrenorul mai are un fiu alături de actuala sa parteneră, pe Liam, în vârstă de aproape doi ani. De asemenea, „Reghe” mai are doi băieți, din mariajele cu Mariana Pfeiffer și Anamaria Prodan, pe Luca și pe Bebeto.

„Nu ne interesează eșecurile lui pe plan profesional nu ne interesează ce face câți copii face, cu cine și când.

Să-l ajute Dumnezeu, ca pe oricine, de altfel, să înțeleagă ce înseamnă familie și copil și la bătrânețe, să îi crească, să îi educe și să nu îi părăsească și pe aceștia. În rest, nu ne interesează absolut nimic despre acest om, nu îi purtăm ranchiună, pur și simplu ne este super indiferent!”, a declarat Anamaria Prodan, conform actualitate.net.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și