Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan l-a spulberat pe Laurențiu Reghecampf, după ce Corina Caciuc a născut: „Să nu-i părăsească și pe aceștia!”

Reclamă

Publicat: 1 aprilie 2024, 12:15

Anamaria Prodan l-a spulberat pe Laurențiu Reghecampf, după ce Corina Caciuc a născut: „Să nu-i părăsească și pe aceștia!”

Anamaria Prodan l-a spulberat pe Laurențiu Reghecampf, după ce Corina Caciuc a născut

Anamaria Prodan, Corina Caciuc şi Laurenţiu Reghecampf/ Colaj Instagram

Anamaria Prodan l-a spulberat pe Laurențiu Reghecampf, după ce Corina Caciuc a născut. Vedeta a avut o reacție devastatoare și l-a sfătuit pe fostul ei soț să nu-și părăsească copiii. Aceasta a mai oferit detalii și despre relația pe care o are cu Ronald Gavril.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurențiu Reghecampf a devenit tată pentru a patra oară, după ce Corina Caciuc a născut un băiețel. Antrenorul mai are un fiu alături de actuala sa parteneră, pe Liam, în vârstă de aproape doi ani. De asemenea, „Reghe” mai are doi băieți, din mariajele cu Mariana Pfeiffer și Anamaria Prodan, pe Luca și pe Bebeto.

Anamaria Prodan l-a spulberat pe Laurențiu Reghecampf, după ce Corina Caciuc a născut

Anamaria Prodan a transmis un mesaj dur și a făcut aluzie la faptul că Laurențiu Reghecampf l-ar fi părăsit pe Bebeto, după ce și-a oficializat relația cu Corina Caciuc. Vedeta de 51 de ani a transmis că nu vrea să mai audă nimic legat de fostul ei soț, deoarece nu o mai interesează nimic legat de acesta.

„Nu ne interesează eșecurile lui pe plan profesional nu ne interesează ce face câți copii face, cu cine și când.

Să-l ajute Dumnezeu, ca pe oricine, de altfel, să înțeleagă ce înseamnă familie și copil și la bătrânețe, să îi crească, să îi educe și să nu îi părăsească și pe aceștia. În rest, nu ne interesează absolut nimic despre acest om, nu îi purtăm ranchiună, pur și simplu ne este super indiferent!”, a declarat Anamaria Prodan, conform actualitate.net.

Reclamă

De asemenea, Anamaria Prodan a oferit declarații și despre relația cu Ronald Gavril. Aceasta a transmis că trăiește o poveste de dragoste de vis alături de bărbatul mai tânăr cu 14 ani decât ea.

„Eu și Ronald nu avem treabă cu nimic. Ne trăim povestea frumos departe de toate bârfele și discuțiile tuturor. Cine se bucură pentru noi se bucură, cine nu, nu ne interesează. Muncim împreună, ne bucurăm alături de copii, de realizările noastre și ale lor! Suntem o familie de vis. O familie de campioni. Stăm cu capul sus, suntem demni si mândri. Suntem, cred eu, exemple naționale și internaționale. Nu ne râde nimeni și facem cum am zis, performanță zi de zi!

Gândim și țintim numai sus, lumea noastră este exact lumea care contează! Ce este pe lângă noi nu este treaba noastră. Suntem unici amândoi. Copiii familiei noastre sunt la fel. Ne ajutăm, ne susținem și ne bucurăm unul de celălalt”, a mai declarat Anamaria Prodan, conform sursei citate mai sus.

Reclamă 4 / 0/3

Laurențiu Reghecampf, tată pentru a patra oară! Corina Caciuc a născut

Laurențiu Reghecampf a devenit tată pentru a patra oară, după ce Corina Caciuc a născut un băiețel. Antrenorul este în culmea fericirii alături de partenera sa de viață, alături de care mai are un copil, pe nume Liam.

Corina Caciuc a născut în după-amiaza zilei de 31 martie. Aceasta a dat imediat vestea pe contul său de Instagram, acolo unde este o prezență discretă. Partenera lui Laurențiu Reghecampf a postat un scurt mesaj emoționant, alături de o fotografie în care îl ține în brațe pe fiul nou-venit pe lume.

„Iubirea mea pentru tine este dincolo de cuvinte”, a notat Corina Caciuc, pe Instagram.

Liam, primul fiu pe care Laurențiu Reghecampf îl are cu Corina Caciuc are aproape doi ani. Antrenorul mai are alți doi băieți, din căsătoriile anterioare. Alături de Mariana Pfeiffer, care i-a fost soție timp de 13 ani, „Reghe” îl are pe Luca, iar alături de Anamaria Prodan, îl are pe Bebeto.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
Vezi toate știrile
Citește și