Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, lovitură în războiul cu bărbatul căruia îi spunea „Diamantul!” Miza e uriaşă

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 iulie 2021, 12:01

Anamaria Prodan, lovitură în războiul cu bărbatul căruia îi spunea „Diamantul!” Miza e uriaşă

Dezvăluire făcută de Anamaria Prodan

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a primit o veste bună din partea avocatului său. Primul termen al procesului a fost stabilit pentru data de 26 octombrie. Dennis Man s-a transferat în iarnă de la FCSB la Parma pentru suma de 13 milioane de euro. La acel moment, Gigi Becali a vrut să îi dea suma de 100.000 de euro, dar soţia lui Laurenţiu Reghecampf a refuzat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vrea 350 de mii de euro, sumă ce reprezintă clauza de reziliere a contractului de reprezentare a lui Dennis Man, cel căruia îi spunea „Diamantul”.

Anamaria Prodan a ratat comisionul de un milion de euro de la transferul lui Dennis Man

Totuşi, Dennis Man a semnat până la urmă cu Giovanni Becali, iar acesta va primi comisionul de un milion de euro pe care urma să îl încaseze Prodan. Jucătorul a ajuns la Parma pentru 13 milioane de euro.

Dennis Man îşi va păstra numărul cu care a ajuns golgheter în Liga 1, cu FCSB. Atacantul român va evolua tot 98 pe spate şi la Parma. Italienii deja au pus în vânzare tricouri cu numele lui Man. Viitorul coleg, Valentin Mihăilă, a anunţat şi el transferul lui Man.

Anamaria Prodan: „Avocaţii mei au totul pregătit, îmi pare rău că s-a ajuns aici”

Agentul FIFA îl va da în judecată pe Man pentru a-i cere daune. Deşi o avea impresar pe Anamaria Prodan, Man a acceptat ca de transferul la Parma să se ocupe firma lui Giovanni Becali. Anamaria Prodan îl avea trecut în telefon „Diamant” pe actualul jucător al Parmei.

Reclamă

„Avocatii mei au totul pregatit, cine a greșit trebuie să plătească. Mie îmi pare tare rău că s-a ajuns aici, mai ales că am avut o relație deosebită cu Dennis și familia lui. Dar trebuie să îmi fac și eu dreptate. Sunt în SUA acum. A fost o periodă tensionată pentru mine, așa că am decis să nu mai intru în polemici și să mă liniștesc. Nici nu am mai vrut să mai citesc presa ca să nu mă mai necajesc”, a spus Anamaria Prodan.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și