Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, lovitură uriașă în plin scandal de divorț cu Laurențiu Reghecampf: „Facem nuntă regală!”. Detalii picante despre noua relaţie cu milionarul din Dubai: „Mă ia în braţe de fiecare dată”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 31 martie 2022, 22:33

Anamaria Prodan, lovitură uriașă în plin scandal de divorț cu Laurențiu Reghecampf: „Facem nuntă regală!”. Detalii picante despre noua relaţie cu milionarul din Dubai: „Mă ia în braţe de fiecare dată”

Anamaria Prodan, în plin scandal de divorț cu Laurențiu Reghecampf

Colaj cu Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan / Instagram

Anamaria Prodan are gânduri serioase cu noul său iubit. Impresara îşi doreşte să facă „nuntă regală” cu noul bărbat din viaţa ei. Anamaria își va uni destinele cu șeicul din Dubai și îi va face public numele abia după ce va duce la capăt divorțul cu Laurențiu Reghecampf.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan trăiește o nouă poveste de dragoste și pare că a trecut peste relația cu Laurențiu Reghecampf. Impresara și-a găsit fericirea în brațele unui șeic din Dubai și are gânduri extrem de serioase.

Anamaria Prodan, lovitură uriaşă în plin scandal de divorţ cu Laurenţiu Reghecampf: „Facem nuntă regală!”

Anamaria a dezvăluit că vrea să facă „nuntă regală” cu noul bărbat din viaţa ei, după ce va divorţa oficial de Laurenţiu Reghecampf. Prima înfăţişare de la Tribunal a fost amânată pentru luna aprilie.

Noul iubit al impresarei face parte dintr-o familie de rang înalt din Emirate. Chiar dacă Anamaria Prodan s-a îndrăgostit nebunește de milionarul din Dubai, vedeta româncă spune că încă nu s-au sărutat.

„Pot să fac într-o secundă (n.r. – nunta cu șeicul), doar că eu sunt o femeie măritată oficial și trebuie să termin divorțul, să-mi strâng copiii frumos, să nu mai facă parte din această.., după care facem și nuntă regală.

Reclamă

E dintr-o altă lume, o lume foarte sus, cu reguli aparte. E un bărbat așa cum trebuie să fie un bărbat. Nu ne-am sărutat, mă ia în brațe de fiecare dată și atât. Sunt niște reguli pe care o femeie le impune și un bărbat, dacă vrea ceva serios le înțelege.”, a spus Anamaria Prodan, pentru antenastars.ro.

Anamaria Prodan, răsfăţată de noul ei iubit

Anamaria Prodan încă nu i-a făcut publică identitea șeicului alături de care își petrece cea mai mare parte din timp, în Emiratele Arabe Unite. Totuși, impresara n-a ezitat să își răsfețe urmăritorii cu poze și filmări din Dubai, unde recent a participat la un eveniment special organizat de Casa Regală, împreună cu noul său iubit.

Românca a postat un clip, pe contul ei de Instagram, în care apare ţinând în mână un buchet de trandafiri roşii. Vedeta zâmbeşte şi a oferit un comentariu care a dat-o de gol. A pus mai multe emoji care înfăţişează inimi, lăsând astfel de înţeles că florile i le-a oferit chiar cel care i-a devenit iubit.

Reclamă 4 / 0/3

Postarea a devenit imediat virală, primind peste 20.000 de aprecieri în prima oră. „Superbă„, „Ador când te văd fericită„, au fost comentariile primite de Anamaria Prodan.

Anamaria, dispusă să poarte vălul islamic după căsătorie

Agentul de jucători a dezvăluit că este dispusă să poarte vălul islamic dacă se va căsători cu milionarul arab. Anamaria Prodan ar putea să se mute definitiv în Dubai, chiar dacă a luat în calcul şi varianta să trăiască în Statele Unite.

(Reporter: Sper că nu o să te vedem cu batic de ăla…) Să știi că asta e tot o formă de respect, pentru oamenii ăștia. Trăiesc în țara aia și, dacă ar fi să se întâmple asta, da, o să port acel port. Nu acoperită toată pentru că nici ei nu mai sunt așa, dar este o chestie de respect. Cred că a venit vremea să schimb destinul meu. Am 50 de ani, gândește-te că mai am probabil vreo 20… acum îmi place cum arăt„, a recunoscut impresarul, care aşteaptă să divorţeze de Laurenţiu Reghecampf.

Recomandări
  • Anamaria Prodan, lovitură uriaşă în plin scandal de divorţ cu Laurenţiu Reghecampf: „Facem nuntă regală!”
  • Detalii picante despre noua relaţie cu milionarul din Dubai: „Mă ia în braţe de fiecare dată”

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! Vezi toate știrile
Citește și