Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan a umilit-o din nou pe Corina Caciuc! Ce a putut să facă amanta lui Laurențiu Reghecampf

Reclamă

Publicat: 26 martie 2022, 13:03

Anamaria Prodan a umilit-o din nou pe Corina Caciuc! Ce a putut să facă amanta lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a umilit-o din nou pe Corina Caciuc

Colaj Instagram

Anamaria Prodan a lansat un nou atac la adresa lui Laurențiu Reghecampf și a amantei acestuia, Corina Caciuc. Aceasta din urmă a dat-o în judecată pe impresară, pentru defăimare publică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuși, la câteva zile după, conform click.ro, Caciuc a decis să își anonimeze dosarul, în dreptul reclamantului apărând apelativul „Anonimizat 1”. Acest lucru a scos-o din minți pe Prodan, care a ieșit dn nou la atac.

Anamaria Prodan, discurs dur la adresa Corinei Caciuc

”Eu, Anamaria Prodan sunt și persoană publică și formatoare de opinii, și deschizătoare de drumuri, și personalitate! Așa, făra modestie o spun! Înțeleg că această Caciuc își dorește proces ascuns? Anonim numele pe portal? Păi, este anonim dragilor! Eu i l-am făcut cunoscut în lumea bună ca să aibă soțul meu cu ce să se mândrească!

Prietenii mei și ai soțului meu o știu de foarte multă vreme, de prin Europa, Dubai sau Herăstrau. Eram confuzi toți și am hotărât să o ajutăm să devină ce i-a cerut soțului meu în miile de mailuri de amenințare și umilință: să fie vedetă în ziare!

Prodan a criticat-o dur pe Corina Caciuc

Eu îmi doresc transparență în dosarele mele de judecată, pe care cei doi mi le deschid. Doresc să vadă toată lumea că am spus doar adevărul și l-am susținut cu probe pe care le-am primit, auzit, văzut de peste tot, mai ales din presă.

Reclamă

Există oameni care au susținut și susțin lucruri despre această <celebritate> Caciuc, care apare în nenumărate <paparazzi >. Peste tot când apare, în oraș dacă ați observat … se oprește timpul în loc! Tocmai pentru că e atât de importantă, doresc ca România să vadă realitatea absolută.

Îi recomand domnișoarei Caciuc, dacă e convinsă că adevărul e de partea ei, și lumea se folosește de imaginea ei, sau că filmele lui Kamara sunt false sau că pozele apărute în presă din cluburile de streaptease unde domnia-sa apare în superbitatea absolută în diferite costume de dans sunt și ele false, să se judece cu mine deschis și opinia publică să aibă acces la probe și mărturii!”, a spus Anamaria Prodan, citată de click.ro.

Prodan, lămuriri despre şeicul cu care îşi reface viaţa

Prodan se grăbeşte să divorţeze pentru a doua oară. Agentul de jucători, în vârstă de 49 de ani, este în plin scandal cu Laurenţiu Reghecampf şi aşteaptă ca judecătorii să pună capăt căsniciei. Vedeta are deja un nou iubit şi anunţă că va face publică relaţia abia în momentul în care se va finaliza procesul.

Reclamă 4 / 0/3

Anamaria Prodan a postat o imagine în care apare alături de şeicul care ar putea să îi devină noul soţ. Până atunci, i-a asigurat pe cei trei copii pe care îi are din cele două mariaje (Sarah, Rebecca şi Laurenţiu Reghecampf Jr.) că bărbatul din Dubai nu îşi va face apariţia în casa lor până nu va divorţa.

”Aștept să se finalizeze divorțul, iar apoi îmi voi vedea de viață, așa cum merit și cum trebuie să o fac. Nu mă voi ascunde, îmi voi asuma totul atunci când va fi momentul. Dar acum nu se pune problema, copiii mei nu vor vedea pe altcineva în casă, acum, cât sunt încă măritată legal.

Pozele acelea (cu un bărbat de origine arabă, din spate, și care au provocat suspiciuni, n. red.) sunt la birou, o prietenă mi-a făcut o poză, nici vorbă să fie de acasă, nici vorbă să fie vreun bărbat care să stea la mine în casă. Sunt foarte fericită și liniștită. Sunt mai fericită și mai relaxată ca niciodată. Sunt îndrăgostită de copiii mei, de toți cei din jurul meu, de prietenii mei”, a declarat Anamaria Prodan pentru fanatik.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul Vezi toate știrile
Citește și