Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan nu mai stă la discuții. I-a cerut lui Laurențiu Reghecampf să se hotărască în privința divorțului. „E liber să o facă!”

Reclamă

Publicat: 23 iulie 2021, 14:52

Anamaria Prodan nu mai stă la discuții. I-a cerut lui Laurențiu Reghecampf să se hotărască în privința divorțului. „E liber să o facă!”

Laurențiu Reghecampf este în plin scandal de divorț cu Anamaria Prodan

Colaj Instagram

Anamaria a ales să se mute în apartamentul din Dubai pentru a sta cât mai departe de scandalul în care a fost implicată. Soțul său a fost acuzat că ar avea relații extraconjugale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan i-a cerut lui Laurențiu Reghecampf să se hotărască în privința divorțului

Dacă cineva vrea sa părăsească lumea noastră mirifică, e liber să o facă! Noi avem datoria față de noi, față de copii, față de prieteni și de cunoscuti și mai ales față de nepoți, căci asta așteptăm acum, să trăim decent și să fim aceeași familie de vis exact așa cum am fost și până acum!„, a declarat Anamaria Prodan la digisport.ro.

Agentul de jucători a ținut să asigure că nu o interesează cine sunt femeile despre care s-a zvonit că ar fi amantele lui Laurențiu Reghecampf.

Credeți că am timp să verific nume de… nici nu știu cum să le numesc, că-s niște nefericite. Mă întrebați dacă am vorbit cu ele? Eu vorbesc cu amante? Caciuc și Raiciu și am uitat cele două nume noi vehiculate sunt ce pentru familia mea? Nimic! Păi, numele lor figurează în fiecare scandal din familiile puternice.

Am văzut acum Raiciu cu familia Antoniei. Habar nu am cine sunt! Mă întreabă toți de ce nu verific ce a făcut Reghe„, a dezvăluit Anamaria Prodan.

Reclamă

Laurenţiu Reghecampf trece prin momente dramatice

În prag de divorţ, soţul Anamariei Prodan este măcinat de problemele de sănătate ale mamei sale.

Mama lui Laurenţiu Reghecampf trece prin momente grele. Aceasta se luptă cu o boală teribilă. Laurenţiu Reghecampf a confirmat problemele mari de sănătate cu care se confruntă mama sa şi spune că nu se mai gândeşte nimic altceva în acest moment.

Mă înţelegeţi că în condiţiile în care mama mea e în situaţia asta, în care urmează un tratament de combatere a cancerului, nu mă mai interesează nimic altceva, nici lucrurile banale, nici fotbalul!”, a spus Laurenţiu Reghecampf pentru Playsport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și