Închide meniul
Foto

Atacat dur de Anamaria Prodan şi copleşit de problemele din familie, Laurenţiu Reghecampf e gata să renunţe la tot: „Nu ar mai vrea”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 iulie 2021, 8:57

Atacat dur de Anamaria Prodan şi copleşit de problemele din familie, Laurenţiu Reghecampf e gata să renunţe la tot: „Nu ar mai vrea”

Laurenţiu Reghecampf

Profimedia

Marius Şumudică a vorbit şi el despre problemele lui Laurenţiu Reghecampf. Antrenorul campioanei cere mai multă discreţie în ceea ce priveşte situaţia familiei Reghecampf – Prodan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu toată stima pentru familia Reghecampf, nu cred că trebuie să se discute în momentul de față despre familia lor sau ce probleme sunt, având în vedere că am citit că mama lui Laurențiu are niște probleme de sănătate. Am citit că nu ar mai vrea să antreneze și astea. Pe noi asta ne interesează, asta se vinde și până la urmă, înghit, dar„, a spus Marius Şumudică.

Laurenţiu Reghecampf trece prin momente dramatice

Laurenţiu Reghecampf trece prin momente dramatice. În prag de divorţ, soţul Anamariei Prodan este măcinat de problemele de sănătate ale mamei sale.

Mama lui Laurenţiu Reghecampf trece prin momente grele. Aceasta se luptă cu o boală teribilă. Laurenţiu Reghecampf a confirmat problemele mari de sănătate cu care se confruntă mama sa şi spune că nu se mai gândeşte nimic altceva în acest moment.

Anamaria Prodan, atac fără precedent la adresa lui Laurențiu Reghecampf! „A venit momentul”

Anamaria Prodan, atac fără precedent la adresa lui Laurențiu Reghecampf. Celebrul impresar a reacţionat şi i-a cerut soţului ei să intervină.

Reclamă

Agentul de jucători consideră că fostul antrenor al lui FCSB ar trebui să îşi iasă public şi să îşi expună punctul cu vedere. Anamaria Prodan a ţinut să anunţe că, de fiecare dată când familia Reghecampf a fost în centrul unui scandal, ea a fost cea care a oferit declaraţii.

Anamaria Prodan, atac fără precedent la adresa lui Laurențiu Reghecampf

Este adevărat că noi am construit și ne-am consultat asupra fiecărui interviu și fiecărui pas pe care l-a făcut. Poate că alt bărbat ar fi fost deranjat că soția îi construiește cariera. Dar soțul meu mi-a mulțumit în fiecare zi pentru asta. Știu că toți oamenii din fotbal au fost deranjați de faptul că eu l-aș învăța ce să spună și ce să facă. Numai că, ceea ce nu știu ei, e că mereu am găsim împreună cele mai bune modalități pentru a avea succes.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia Vezi toate știrile
Citește și