Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan nu s-a mai abţinut! Ce mişcare a făcut după scandalul divorţului. Este răsturnare completă de situaţie

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 8 septembrie 2021, 8:48

Anamaria Prodan nu s-a mai abţinut! Ce mişcare a făcut după scandalul divorţului. Este răsturnare completă de situaţie

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a trecut prin clipe grele în ultimele săptămâni. Odată izbucnit scandalul cu presupusa amantă a lui Laurenţiu Reghecampf, impresara a avut parte de mari probleme. A decis să plece pentru câteva zile din România, în Dubai, dar acum s-a întors.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mesaj clar al Anamariei Prodan

Anamaria Prodan s-a întors în România, dar a negat vehement, de fiecare dată că soţul ei, antrenorul Universităţii Craiova, ar fi călcat strâmb. A avut chiar mai multe întâlniri de familie, dar Reghe nu ar fi participat la ele. Acum, impresara a postat pe Instagram o nouă poză sugestivă, de la piscină. Mesajul e unul extrem de încurajator în privinţa viitorului relaţiei cu Laurenţiu Reghecampf.

În dreptul imaginii de la Instagram, Anamaria Prodan a postat şi mai multe emoticoane din care ne dăm seama că impresara a trecut peste probleme şi că are o relaţie foarte bună cu soţul ei. Mai mult, imaginea sugerează că Prodanca iubeşte, semn că toate neînţelegerile au fost date uitării.

Cadou extravagant pentru Anamaria Prodan

Laurenţiu Reghecampf a făcut un gest incredibil pentru Anamaria Prodan, în urmă cu câteva zile, deşi cei doi sunt în plin scandal de divorţ. Reghecampf i-a făcut cadou un ceas de zeci de mii de euro soţiei sale.

Anamaria Prodan s-a mândrit pe reţelele de socializare cu ceasul care valorează peste 30.000 de euro. Mai mult, Anamaria Prodan a lansat o avalanşă de complimente la adresa soţului său, deşi sunt tot mai multe zvonuri cu privire la divorţul dintre ei.

Reclamă

Pe lângă haştag-ul „te iubesc„, Anamaria Prodan a ţinut să îl mai complimenteze pe Laurenţiu Reghecampf încă de două ori: „soţul perfect” şi „îmi iubesc soţul„.

 

Reclamă 4 / 0/3
View this post on Instagram


A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf)

 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:18 AEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30) în AntenaPLAY! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos (19:30) 19:18 LIVE TEXTFarul – Rapid 0-0. Gol anulat pentru Louis Munteanu. Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso Vezi toate știrile
Citește și