Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, o nouă aroganţă! A fost surprinsă în braţele unui alt bărbat, în plin scandal de divorţ. Imaginea momentului

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 septembrie 2021, 18:26 / Actualizat: 28 septembrie 2021, 21:28

Anamaria Prodan, o nouă aroganţă! A fost surprinsă în braţele unui alt bărbat, în plin scandal de divorţ. Imaginea momentului

Anamaria Prodan s-a dezlănţuit

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a făcut o nouă aroganţă. Impresara a fost surprinsă în braţele altui bărbat, în plin scandal legat de divorţ. Prodanca nu s-a mai ascuns şi a postat pe Instagram o imagine în braţele unui bărbat celebru. Este vorba despre designerul Cătălin Botezatu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, o nouă aroganţă

Anamaria Prodan nu spune nimic despre eventualul divorţ pe care l-ar fi intentat Laurenţiu Reghecampf şi îşu vede de viaţă. S-a afişat alături de unul dintre apropiaţii familiei, designerul Cătălin Botezatu. Toţi apropiaţii acesteia au apreciat imaginea cu Cătălin Bitezatu. Inclusiv sora Anamariei Prodan, Anca Savelio, a reacţionat la imagine. A apreciat-o cu o inimioară.

Anamaria Prodan, aproape de divorţ

Laurenţiu Reghecampf i-ar fi dat deja un termen soției sale de a apela la divorțul printr-un notar public, iar dacă impresara nu va face nimic în acest sens, atunci el va fi cel care va intenta proces de desfacere a căsătoriei cu ajutorul magistraților.

Cei doi nu mai sunt împreună de peste șase luni, timp în care, impresara a făcut orice ca sa îl poată convinge pe Laurențiu să nu recurgă la acest pas. Hotărât, Reghecampf își duce la bun-sfârșit planul de a se separa de Anamaria Prodan, încercând să facă acest lucru fără scandal și fără a ieși cu declarații la adresa soției sale.

”Laurențiu nu își dorește scandal și nu va ieși niciodată cu declarații care să afecteze pe Ana. El ține la ea și o respectă ca pe mama copiilor săi. Nu divorțează pentru nicio femeie, ci pur și simplu pentru că nu mai are sentimente pentru soția lui. Ana se opune vehement și este destul de tulburată, nu se aștepta la asta.

Reclamă

Laurențiu este dispus să accepte orice propunere a Anei, pentru ca divorțul să se producă în liniște, fără scandal. El își dorește un divorț la notar, însă dacă acest lucru nu este posibil, vor merge la tribunal. Procesul, însă, va fi unul secret”, au declarat apropiați ai familiei pentru playsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Anamaria Prodan, o nouă aroganţă
  • A fost surprinsă în braţeţe unui alt bărbat

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și