Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, petrecere cu maneliști și lăutari! Imagini de la cheful cu 300 de invitați. Vedeta împlinește 50 de ani

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 decembrie 2022, 11:51

Anamaria Prodan, petrecere cu maneliști și lăutari! Imagini de la cheful cu 300 de invitați. Vedeta împlinește 50 de ani

Anamaria Prodan împlinește 50 de ani

Anamaria Prodan împlinește 50 de ani / Colaj Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a organizat o petrecere răsunătoare, cu maneliști și lăutari! Pe rețelele sociale au apărut imagini de senzație de la cheful cu 300 de invitați. Impresara de fotbaliști va împlini pe 17 decembrie vârsta de 50 de ani, iar sărbătoarea a început deja de joi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria a trecut peste scandalul uriaș cu Laurențiu Reghecampf și a organizat o petrecere colosală într-un local de lux, cu ocazia zilei sale de naștere.

Anamaria Prodan, petrecere cu maneliști și lăutari!

Anamaria Prodan va schimba prefixul sâmbătă, dar petrecerea a început deja de azi-noapte. Muzica a fost asigurată de maneliști și lăutari renumiți din România, în prim-plan cu Tzanca Uraganu și Jean de la Craiova.

Sexy-impresara a invitat 300 de oameni la petrecere, iar atmosfera a fost electrizantă. Prodan a postat în mediul online mai multe videoclipuri în timp ce cânta, dansa și se distra alături de invitați și lăutari, pe ritmuri orientale (VEZI GALERIA FOTO).

Evident, la petrecere au participat și copiii săi aflați în România: Sarah Dumitrescu și Bebeto. Anamaria Prodan a avut parte de un tort spectaculos, de 5 etaje.

Reclamă

Anamaria Prodan a transmis și un mesaj special cu două zile înainte de ziua ei, în care a dezvăluit ce își dorește în viața ei.

„Îmi doresc sănătate cu carul ca să-mi pot crește copiii, să-i văd la casele lor, în familiile lor. Îmi doresc să-mi văd copiii pe culmile gloriei. Îmi doresc să-mi cresc nepoții frumos, să învăț să-i cresc mari și frumoși ca să ajungă oameni destoinici.

Îmi doresc să fiu fericită cum sunt azi cu cei care azi sunt lângă mine! Dumnezeu mi-a dat înapoi în această perioadă înzecit de mult. Mai mult decât am cerut sau am sperat!”, a spus Anamaria Prodan, pentru click.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Anamaria Prodan, asaltată de bărbați înainte de ziua ei

Anamaria Prodan a fost asaltată de bărbați chiar înainte de ziua ei. Vedeta a postat o fotografie provocatoare pe rețelele sociale, iar fanii au savurat-o din plin.

Anamaria Prodan s-a pozat în oglindă într-un costum sexy, iar fanii s-au înghesuit să-și exprime admirația în secțiunea de comentarii.

„La mulți ani fericiți, poza de pe monitor cred că este bombă!”, a scris un fan.

„Belissima”, „Fantastică”, „Super hot”, „Wow! De 50x Femeie Fantastică”, au fost alte comentarii primite de Anamaria Prodan.

Unul dintre fani i-a lăsat un comentariu inedit celebrei impresare: „O poză de aur! Așa da femeie cu un corp de nota 1000+! Regina fotbalului!”.

„Femeie, ești un fenomen rar! La mulți ani sănătoși și frumoși ca tine!”.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by ANAMARIA PRODAN REGHECAMPF (@anamariaprodanreghecampf)

Motivul pentru care Anamaria Prodan nu concepe să-l mai ierte pe Laurenţiu Reghecampf

Aflată de mai bine de un an în proces de divorţ, Anamaria Prodan nu concepe să-l mai ierte pe Laurenţiu Reghecampf. Recent, impresara în vârstă de 49 de ani a dezvăluit care este principalul motiv pentru care nici nu vrea să mai audă de antrenorul lui Neftchi Baku.

Principala dezamăgire a Anamariei Prodan nu are legătură cu relaţia pe care „Reghe” are o cu Corina Caciuc, cea care i-a dăruit deja un băieţel. Agentul de jucători dă vina pe modul în care Reghecampf se comportă cu fiul pe care îl are cu ea, Bebeto, dar şi cu fiicele ei din prima căsnicie, Sarah Dumitrescu şi Rebecca Dumitrescu.

Greșeala o accept și o repar, întotdeauna. Premeditarea lucrului rău este de neiertat vreodată. A face rău unui om care ți-a făcut numai bine și ți-a dat practic viață e de neiertat. Am învățat și să iert în ani, l-am iertat de foarte multă vreme și eu și copiii, dar nu putem uita. Nu ai cum.

Îi știam fiecare greșeală, fiecare cădere a lui, fiecare vulnerabilitate și le reparam eu. Veneam, îl luam lângă mine, veneau copiii, vorbeau cu el, îi spuneau că nu e bine ce face, că va ajunge rău, că va râde toată România de el. Până la această ruptură, noi reparam încontinuu, și eu și copiii.

Am acceptat greșeala, dar când se transformă în trădare și răutate, să o faci dinadins și să faci rău copiilor, atunci ai în mine un dușman pe viață„, a declarat Anamaria Prodan, la „În Oglindă”, citată de wowbiz.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și