Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan pregăteşte marea lovitură: „Facem socoteli şi vedem”. Ce vrea vedeta, în plin scandal de divorţ

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 noiembrie 2021, 19:04

Anamaria Prodan pregăteşte marea lovitură: „Facem socoteli şi vedem”. Ce vrea vedeta, în plin scandal de divorţ

Anamaria Prodan s-a dezlănţuit

Instagram Anamaria Prodan

Gigi Becali a anunţat că vinde FCSB dacă suporterii din Peluza Nord aduc 10 milioane de euro. Imediat, se pare că ar fi venit şi investitorul interesat de echipa vicecampioană. Este vorba despre Adrian Ghilă, unul dintre cei mai bogaţi oameni de afaceri români din Statele Unite. Apropriatul Anamariei Prodan este dispus să investească până la 10 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan pregăteşte marea lovitură

Anamaria Prodan a oferit amănunte importante despre afacere, în exclusivitate pentru AS.RO. Vedeta a confirmat că se asociază cu Adrian Ghilă, dar nu o are în vedere doar pe FCSB. Deocamdată, nu este însă nimic concret. Cei doi ar putea să investească şi în Italia, la Palermo sau Catania. „Este o discuţie preliminară. Nu am hotărât 100%. Eu discut cu Adi despre problema asta. Nu ştim încă unde se va întâmpla acest proiect, în România sau în străinătate. O să facem nişte calcule să vedem pentru că el este un om de afaceri. Este pe cifre foarte bun şi atunci dacă intrăm în chestia asta trebuie să câştigăm nu doar să aruncăm nişte bani de dragul de a fi în fotbal. Cu siguranţă, în momentul în care totul va fi ok o să anunţăm. Da, ne uităm la câteva cluburi, facem nişte socoteli să vedem dacă merită şi vă vom ţine la curent”, a dezvăluit Anamaria Prodan.

Mircea Rednic nu crede în Adrian Ghilă

Adrian Ghilă a spus că nu vizează doar FCSB. Ar putea ajunge chiar la Dinamo. Mircea Rednic nu crede că s-ar putea concretiza o astfel de afacere. „Apar, îşi fac reclamă. Toţi am crezut că vin cu bani. Nu e om de afaceri, nu poţi investi unde nu e siguranţă. M-aş bucura să vină, dar nu cred. Mai trebuie să avem răbdare”, a spus antrenorul echipei din Ştefan cel Mare, la finalul amicalului cu Astra.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și