Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au divorțat? „Este fostul meu soț”. Anunțul făcut de vedetă pentru italieni. „E o situație jenantă!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 noiembrie 2021, 10:59

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au divorțat? „Este fostul meu soț”. Anunțul făcut de vedetă pentru italieni. „E o situație jenantă!”

Mişcare spectaculoasă a Anamariei Prodan

Instagram

  • Anamaria Prodan, luată la întrebări de jurnaliștii italieni
  • Ce a spus vedeta despre divorțul cu Laurențiu Reghecampf

Chiar dacă au apărut zvonuri că Laurențiu Reghecampf nu ar fi depus încă actele de divorț, Anamaria vorbește la trecut despre cel cu care s-a căsătorit în urmă cu 13 ani. Aceasta asigură că a avut o contribuție decisivă la ascensiunea din cariera soțului și că a ajuns acum să fie pusă într-o „situație jenantă”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, reacție după în presa din Italia: „Laurențiu Reghecampf m-a înșelat cu o femeie de 28 de ani”

Anamaria Prodan a lăsat de înțeles că ar fi divorțat deja de Laurențiu Reghecampf. „Este fostul meu soț„, este declarația cu care a dat peste cap informațiile apărute în ultima perioadă.

A fost o situație foarte complicată, mai ales că sunt și copii la mijloc. Copiii mei au peste 20 de ani, dar este o situație jenantă pentru că noi suntem celebri în România. Iar această rușine adusă asupra familiei de fostul meu soț a dus la această situație intolerabilă.

E greu de gestionat ceea ce se întâmplă. Mă sună tot felul de oameni din lumea fotbalului. Am muncit mult ca să-l fac cunoscut pe fostul meu soț. Nu îl cunoștea nimeni până când nu am apărut eu. M-a înșelat cu o femeie de 28 de ani și asta știu și copiii mei, au citit pe internet. Eu nu mi-am dorit ca informațiile astea să ajungă la ei„, a spus Anamaria Prodan pentru tuttomercatoweb.com.

Reghecampf a ajuns într-un moment pe care l-a mai trăit și în trecut. De prima soție a divorțat pentru a își uni destinele cu Anamaria Prodan. În momentul nunții, vedeta era însărcinată. Un copil așteaptă și femeia cu care ar fi acum într-o relație tehnicianul din Bănie. Corina Caciuc, cunoscută și sub numele de Corina Bilcon, va naște la jumătatea anului viitor.

Reclamă
Citește și:

Anamaria Prodan: „Laurențiu Reghecampf nu se mai întoarce. Știe că a fost fatală această greșeală”

Agentul de jucători a dezvăluit că, de-a lungul căsniciei, au fost mai multe escapade ale soțului ei. Anamaria Prodan a recunoscut că au fost mai multe domnișoare pe care le-a cunoscut soțul ei, în toți acești ani, dar că de fiecare dată l-a iertat. Întrebată dacă o va face și acum, impresarul a ținut să asigure că nu se pune problema ca Reghecampf să se întoarcă la ea.

(Reporter: L-ai iertat de atâtea ori, l-ai mai ierta și acum?) Eu l-am iertat de foarte multă vreme. Depinde din ce punct de vedere privești iertarea. (Reporter: Spuneai că de foarte multe ori s-a întors acasă. Se întoarce și acum?) Nu se întoarce niciodată pentru că știe că a fost fatală această greșeală„, a declarat Anamaria Prodan pentru Antena Stars.

Reclamă 4 / 0/3

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:00 Carlo Ancelotti şi Pep Guardiola, moment superb la finalul meciului Manchester City – Real Madrid: „E un gentleman” 8:33 Mikel Arteta, verdict dur după eliminarea lui Arsenal din UEFA Champions League: „Vestiarul e devastat” 8:18 Pep Guardiola, reacţie surprinzătoare după ce Manchester City a fost eliminată din Ligă! Ce a spus despre meciul cu Real Madrid 0:54 Tabloul semifinalelor din UEFA Champions League! Dueluri stelare pentru finala de pe Wembley 0:49 Manchester City – Real Madrid 1-1 (3-4 d.l.d) și Bayern – Arsenal 1-0! Dramatism în sferturile Ligii! Se știu semifinalistele 17
apr.
23:57
Câţi bani a câştigat Corvinul Hunedoara, după calificarea istorică în finala Cupei României
17
apr.
23:25
„S-ar potrivi!” Mesaj clar despre posibilul transfer de vis al lui Dennis Man la Borussia Dortmund
17
apr.
23:20
Corona Brașov este campioana României la hochei! Echipa de sub Tâmpa a reușit o „triplă” istorică
17
apr.
22:55
Anunţ teribil pentru Simona Halep! Motivul pentru care ar putea să nu primească wild card la Roland Garros
17
apr.
22:41
Sorin Cârțu l-a luat la țintă pe jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB! Avertisment pentru patronul roș-albaștrilor
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anamaria Prodan, cadou de lux pentru fiica ei cea mică, Sarah
Diverse • 17 apr., 16:43
FOTO
Anamaria Prodan, cadou de lux pentru fiica ei cea mică! Sarah a rămas „mască” când a văzut ce a primit
Cum încearcă Anamaria Prodan să o umilească pe iubita lui Laurenţiu Reghecampf
Diverse • 14 apr., 12:55
FOTO
Cum încearcă Anamaria Prodan să o umilească pe iubita lui Laurenţiu Reghecampf. Ce o obligă pe Caciuc: „Cel mai bun martor”
Din ce face bani prima mare iubire a lui Laurenţiu Reghecampf.
Diverse • 12 apr., 11:10
FOTO
Din ce face bani prima mare iubire a lui Laurenţiu Reghecampf. Femeia arată uimitor
Mihai Rotaru l-a avertizat pe Laurenţiu Reghecampf! Ce riscă fostul antrenor al Universităţii Craiova
Liga 1 • 11 apr., 19:19
„Nu negociază nimeni cu mine” Mihai Rotaru l-a avertizat pe Laurenţiu Reghecampf! Ce riscă antrenorul
Laurenţiu Reghecampf a rupt tăcerea după ce a pierdut procesul de 200.000 de euro cu Mihai Rotaru
Liga 1 • 10 apr., 18:32
Laurenţiu Reghecampf a rupt tăcerea după ce a pierdut procesul de 200.000 de euro cu Mihai Rotaru: „Prietenul meu pe viaţă!”