Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan pune avocaţii pe Laurenţiu Reghecampf: „Mi se pare cumplit”. Greşeala imensă comisă de antrenor

Gabriel Zamfirescu Publicat: 5 noiembrie 2021, 10:12 / Actualizat: 25 martie 2023, 17:26

Anamaria Prodan pregăteşte o mare lovitură

Anamaria Prodan pregăteşte o mare lovitură

Colaj Instagram

  • Anamaria Prodan pune avocaţii pe Laurenţiu Reghecampf
  • Greşeala imensă comisă de antrenor

Anamaria Prodan pune avocaţii pe Laurenţiu Reghecampf. Anamaria Prodan i-a declarat război total lui Laurenţiu Reghecampf. Scandalul divorţului dintre cei doi trece la un alt nivel. Agentul s-a decis să pună avocaţii pe antrenor şi vrea să-şi caute dreptatea în justiţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan e într-un război total cu Laurenţiu Reghecampf. Ultimele informaţii legate de antrenor au scos-o din sărite pe agentă care s-a decis să acţioneze în consecinţă. Anamaria Prodan s-a decis să pună avocaţii pe Laurenţiu Reghecampf.

Anamaria Prodan pune avocaţii pe Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan nu glumeşte. S-a spus că Laurențiu Reghecampf și-ar fi premediat ieșirea din căsnicie. Antrenorul ar fi blocat banii familiei din anumite conturi.

Reclamă

Ar fi investit într-o firmă cu actuala parteneră și cu fiul lui cel mare. La aflarea acestor veşti, Anamaria Prodan a luat foc şi a decis să ia măsuri. „Avocații vor merge pe firul acestei povești, o să văd exact despre ce este vorba. Am aflat, ca și voi, din presă, nu vreau să comentez pentru că mi se pare cumplit și vreau să ieșim în evidență, eu și copiii mei, numai prin lucruri mărețe”, a spus Anamaria Prodan, conform click.ro.

Citește și:

Anamaria Prodan, mesaj dur pentru Reghecampf

Vedeta nu se opreşte aici. Anamaria Prodan a avut un mesaj dur pentru Laurenţiu Reghecampf.  „Este o poveste unde avocații se voi uita foarte atent, este o poveste urâtă, care nu are de-a face cu numele Anamaria Prodan sau cu numele copiilor mei și nu vreau vreodată să cobor în această mocirlă ordinară. Este o poveste nedemnă pentru Laurențiu Reghecampf iar, dacă a făcut așa ceva, Dumnezeu va avea grijă! Știi ce se întâmplă cu trădătorii! Pentru mine capul plecat sabia îl taie primul”, a mai spus agentul.

Reclamă

Mai mult, Anamaria Prodan a luat măsuri dure în privinţa proprietăţilor pe care le avea în Dubai. Le-a vândut pe toate. „Mai am un apartament. Casa nu mai e! Am plecat de aici!”, a încheiat Anamaria Prodan, conform sursei citate.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan
Diverse • 13:01
FOTO
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 27 mart., 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril
Diverse • 24 mart., 8:04
FOTO
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril! Vedeta, videoclip de senzație alături de iubitul ei
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină
Diverse • 18 mart., 20:01
FOTO
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare
Diverse • 15 mart., 17:54
FOTO
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare! Cum a reacţionat Luca