Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan s-a descătuşat şi a fost filmată în costum de baie, pe străzile din Bucureşti: „Nu mă interesează părerea nimănui!”

Publicat: 15 mai 2023, 17:58

Reclamă
Anamaria Prodan s-a descătuşat şi a fost filmată în costum de baie, pe străzile din Bucureşti: „Nu mă interesează părerea nimănui!”

Anamaria Prodan s-a descătuşat şi a fost filmată în costum de baie, pe străzile din Bucureşti

Anamaria Prodan, apariţie surprinzătoare într-o limuzină / Instagram

Anamaria Prodan a scăpat de orice inhibiţii şi a fost filmată în costum de baie, pe străzile din Bucureşti. Vedeta în vârstă de 50 de ani a postat, pe reţelele sociale, un clip care a devenit viral.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fosta soţie a lui Laurenţiu Reghecampf a avut o apariţie surprinzătoare într-o limuzină. Agentul de jucători s-a plimbat prin Capitală numai în costum de baie. Nu se ştie dacă cel care a filmat-o este chiar noul ei iubit, milionarul Flavius Nedelea.

Anamaria Prodan a fost filmată în costum de baie, pe străzile din Bucureşti

Chiar dacă a fost şi criticată pentru modul în care s-a afişat, Anamaria Prodan anunţă că nu ţine cont de astfel de comentarii.

Trăiesc fiecare secundă într-un mod minunat. Nu am nevoie de nimeni pentru a fi fericită. Nimeni din această lume nu poate determina starea mea de fericire. Așa sunt eu, așa trăiesc. Sunt o persoană care își gestionează viața și a învățat să o trăiască.

Nu mă interesează. Niciodată nu am citit comentariile de pe rețelele sociale, nu mă interesează părerea nimănui. Ascult mereu cu respect, dar fac ceea ce consider că este corect pentru binele meu. Dacă greșesc, îmi asum singură responsabilitatea și nu pot da vina pe nimeni altcineva pentru că i-am ascultat pe alții. Așa sunt eu, îmi asum greșelile și le recunosc. Nu mă interesează în mod absolut părerea nimănui, nu o cer și nu o voi cere niciodată„, a declarat Anamaria Prodan la antenastars.ro.

Reclamă

Ce a putut spune Anamaria Prodan despre a treia ei nuntă

Anamaria Prodan nu s-a ferit de răspuns atunci când a fost întrebată dacă mai crede în căsătorii. Aceasta s-a declarat o „romantică incurabilă”, şi s-a declarat dispusă să facă acest pas oricând.

Eu cred în instituția căsătoriei, chiar și după eșecurile avute. Chiar și după acele dezamăgiri, prin care am trecut, eu încă mai cred! Sunt o romantică incurabilă!

Mă văd în postura de a face această alegere și acum! Mă văd, sincer vă spun, mergând ținându-mă mână cu soțul meu, pe stradă sau prin parcuri, la 80 sau la 90 de ani, câți mi-o da Dumnezeu! Am avut un model frumos în familie, pe cel al mamei.

Reclamă 4 / 0/3

Poate lumea va întoarce capul după noi! Sau poate chiar noi doi vom face asta și vom întoarce capul, ca și cum am privi spre propria viață, și vom putea apoi spune: «Iată, am reușit!», fiind astfel un exemplu pentru copiii mei.

Nu știu dacă actualul meu iubit, Flavius, va fi lângă mine atunci, la vârsta aceea, dar mi-ar plăcea! Accept cu inima deschisă ceea ce-mi trimite Dumnezeu! Accept cu multă încredere, fiindcă eu am o credință habotnică în Dumnezeu!”, a declarat Anamaria Prodan, pentru playtech.ro.

Anamaria Prodan a trecut deja prin două divorţuri. Agentul de jucători are trei copii din căsniciile cu Tiberiu Dumitrescu şi Laurenţiu Reghecampf: Sarah Dumitrescu, Rebecca Dumitrescu şi Bebeto (Laurenţiu Reghecampf Jr).

Anamaria Prodan este acum într-o relaţie cu Flavius Nedelea este un prosper om de afaceri ce construieşte un complex ce cinci stele în Deltă şi care are şi un hotel chiar în centrul Capitalei.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:43 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă ACUM, live în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 16:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar Vezi toate știrile
Citește și