Închide meniul
Foto

Ce a putut spune Anamaria Prodan despre a treia ei nuntă, chiar dacă relația cu Flavius Nedelea e abia la început

Publicat: 24 aprilie 2023, 9:48

Reclamă
Ce a putut spune Anamaria Prodan despre a treia ei nuntă, chiar dacă relația cu Flavius Nedelea e abia la început

Ce a putut spune Ananamaria Prodan despre a treia ei nuntă, chiar dacă relația cu Flavius Nedelea e abia la început

Anamaria Prodan, în timpul unui interviu / Antena Sport

S-a aflat ce a putut spune Anamaria Prodan despre a treia ei nuntă, chiar dacă relaţia cu Flavius Nedelea este abia la început. Impresara a dezvăluit că încă crede în căsătorii, şi este dispusă să facă din nou acest pas, în ciuda dezamăgirilor suferite în trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a fost căsătorită timp de nouă ani cu Tiberiu Dumitrescu, cel alături de care are două fete, Rebeca şi Sarah. Ulterior, în 2008, impresara şi-a unit destinele cu Laurenţiu Reghecampf, cel de care a divorţat anul trecut.

Ce a putut spune Anamaria Prodan despre a treia ei nuntă, chiar dacă relația cu Flavius Nedelea e abia la început

Anamaria Prodan nu s-a ferit de răspuns atunci când a fost întrebată dacă mai crede în căsătorii. Aceasta s-a declarat o „romantică incurabilă”, şi s-a declarat dispusă să facă acest pas oricând.

„Eu cred în instituția căsătoriei, chiar și după eșecurile avute. Chiar și după acele dezamăgiri, prin care am trecut, eu încă mai cred! Sunt o romantică incurabilă!

Mă văd în postura de a face această alegere și acum!

Reclamă

Mă văd, sincer vă spun, mergând ținându-mă mână cu soțul meu, pe stradă sau prin parcuri, la 80 sau la 90 de ani, câți mi-o da Dumnezeu! Am avut un model frumos în familie, pe cel al mamei.

Poate lumea va întoarce capul după noi! Sau poate chiar noi doi vom face asta și vom întoarce capul, ca și cum am privi spre propria viață, și vom putea apoi spune: «Iată, am reușit!», fiind astfel un exemplu pentru copiii mei.

Nu știu dacă actualul meu iubit, Flavius, va fi lângă mine atunci, la vârsta aceea, dar mi-ar plăcea! Accept cu inima deschisă ceea ce-mi trimite Dumnezeu! Accept cu multă încredere, fiindcă eu am o credință habotnică în Dumnezeu!”, a declarat Anamaria Prodan, pentru playtech.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Anamaria Prodan, noi detalii despre relaţia cu Flavius Nedelea

Anamaria Prodan a mai oferit declaraţii şi despre noul ei iubit, Flavius Nedelea. Impresara a dezvăluit că îl cunoştea pe omul de afaceri de ceva timp, obişnuind să meargă la restaurantul acestuia din Bucureşti, acolo unde schimbau mereu câteva cuvinte.

De asemenea, Anamaria Prodan a mai declarat că Flavius Nedelea a fost aproape de ea atunci când a traversat o perioadă extrem de complicată.

„Ne știam de câțiva ani. Mai treceam pe la restaurantul lui și discutam despre una sau alta. A fost mereu o persoană discretă și i-am apreciat latura asta. Nu și-a dorit niciodată să iasă în față sau în paginile ziarelor și nu cred că se va schimba. În plus, a știut cum să-mi vorbească și cum să se comporte cu mine și cu familia mea în acea perioadă foarte grea, în care îmi era aproape imposibil să ies în public, știind că, dacă o voi face, voi da peste cineva care cu siguranță va deschide neapărat subiectul legat de fostul meu soț, de amantele sale, de situația dificilă pe care eu și copiii mei o traversam”, a mai spus Anamaria Prodan, conform aceleiaşi surse citate mai sus.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și