Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan s-a dus de la altar direct pe ringul de dans. Cum a petrecut, alături de Laurenţiu Reghecampf, după reînnoirea jurămintelor

Reclamă

Publicat: 1 iunie 2021, 21:03

Anamaria Prodan s-a dus de la altar direct pe ringul de dans. Cum a petrecut, alături de Laurenţiu Reghecampf, după reînnoirea jurămintelor

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan s-a dus de la altar direct pe ringul de dans

Agenta de jucători a revenit în ţară alături de soţul său, cel care o antrenează pe Al Ahli din Arabia Saudită. Anamaria şi Laurenţiu s-au dus la o biserică din Snagov, alături de prietenii apropiaţi şi de câţiva membri ai familiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan s-a dus de la altar direct pe ringul de dans

Imediat după reînnoirea jurămintelor, petrecerea s-a mutat într-un restaurant de fiţe din capitală. „Atmosfera e întreținută de maneliști celebri care i-au chemat la dans pe cei prezenți„, anunţă spynews.ro.

Printre invitaţii Anamariei se numără Florin Bratu, Andreea Tonciu şi alte nume cunoscute din showbiz. Cum era de aşteptat, nu au putut lipsi copiii celor doi. Sarah şi Rebecca sunt fetele din prima căsătorie a celebrului impresar, iar Lareunţiu Junior este băiatul din actualul mariaj.

View this post on Instagram


A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf)

Reclamă

5 ani de iubire fără margini , 15 ani de respect , 15 ani de fericire si împlinire mi ai adus tu soțul meu se vis ! Te iubesc fără limita ! Cuvintele nu pot exprima dragostea ce ți o port. Iubirea necondiționată pe care o simt fata de tine… nu are limita !Nu exista ceva mai frumos decât tine …ești iubirea vieții mele! Nici viata nu este peste tine … ești mai frumos decat un răsărit de soare, ești mai frumos decat un vis frumos ….Îi mulțumesc lui Dumnezeu ca mi te a adus in viața !„, a reacţionat Anamaria Prodan pe reţelele sociale.

Anamaria Prodan: „Laurenţiu Reghecampf este soarele meu şi al familiei noastre”

Anamaria Prodan reacţionase deja la adresa celor care i-au atacat familia. Agentul a scris, pe contul de Instagram, o adevărată declaraţie de dragoste la adresa tehnicianului. Asta după ce au apărut mai multe zvonuri despre divorţul dintre cei doi.

Eu cred că familia Reghecampf Prodan este un exemplu pentru toată România. Așa va rămâne pe veci în ciuda tuturor mizeriilor care apar în presă. Soțul meu Laurențiu Reghecampf este soarele meu și al familiei noastre, un om minunat, de un bun simț incredibil, de o educație rar întâlnită, de o decență unică, un profesionist de cel mai înalt nivel, care și-a păstrat valorile familiei și le-a cultivat incredibil, care ne aduce bucurie în fiecare secundă a vieții.

Reclamă 4 / 0/3

Ne-a protejat ca nimeni altul și ne iubește fără limită. Toată această mizerie este izvorâta din frustrarea și micimea unor oameni care nu vor calcă pe urmele soțului meu sau a familiei mele niciodată.

Sunt mândra că soțul meu Laurențiu Reghecampf nu intră în această mocirlă, nu dă declarații, nu vorbește cu presa, stă departe de tot. Asta face numai un bărbat unic precum este soțul meu. Vă rog să respectați numele nostru, dragostea noastră, familia noastră și să luați exemplu de la noi pentru că suntem cei mai buni!”, a scris Anamaria Prodan, pe Instagram.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor Vezi toate știrile
Citește și