Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan s-a pozat goală la 50 de ani: „Cum să te temi să simţi?”

Publicat: 23 iulie 2023, 12:22

Reclamă
Anamaria Prodan s-a pozat goală la 50 de ani: „Cum să te temi să simţi?”

Anamaria Prodan s-a pozat goală la 50 de ani

Anamaria Prodan, la plajă / Instagram

Anamaria Prodan s-a pozat goală la 50 de ani. Cunoscută ca o persoană complet lipsită de inhibiţii, sexy-impresara le-a arătat tuturor picioarele şi posteriorul într-o fotografie incendiară publicată pe Instagram.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce a divorţat de Laurenţiu Reghecampf şi s-a despărţit rapid de iubitul milionar cu care se cuplase după Reghe, Flavius Nedelea, sexy-impresara e acum singură.

Anamaria Prodan s-a pozat goală la 50 de ani

Cum să te temi să simţi? Nu este frica un sentiment? Dacă simți frică, ai simțit una dintre cele mai negative emoții pe care le poți simți. Orice altceva ar trebui să fie nimic în comparaţie cu asta. Simțiți-vă bine, simțiți-vă fericiţi, simțiți-vă sănătoşi, simțiți-vă iubiţi, simțiți abundenţa, simțiți-vă creativi, simțiți compasiune, simțiți cunoaștere, simțiți-vă puternici”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

9.000 de like-uri a adunat deja Anamaria Prodan cu fotografia cu ea goală în pat şi cu textul ce a însoţit poza incendiară.

Reclamă
Reclamă

Zilele trecute, Anamaria Prodan a publicat o altă poză incendiară, complet goală, cu excepţia unui bikini minuscul.

„Sunt cam ca Rebeca”

Anamaria Prodan se află într-o formă fizică de excepţie la vârsta de 50 de ani. Impresara a dezvăluit recent că a slăbit mult după divorţul de Laurenţiu Reghecampf. Anamaria Prodan se mândrea că a ajuns la aceeaşi măsură ca a fiicei sale, Rebecca.

Am ajuns la măsura 34. Sunt cam ca Rebeca (n.r. fiica ei, Rebecca Dumitrescu)”, declara în urmă cu ceva timp, Anamaria Prodan.

Reclamă

De asemenea, aceasta a dezvăluit că duce un stil de viaţă sănătos, prin care se menţine într-o formă fizică de invidiat, la cei 50 de ani ai săi.

Mănânc sănătos, mănânc și carne, legume. Nu mă cântăresc, nu mă interesează, eu mă simt pe mine cum sunt. Mă simt bine”, mai spunea Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan debutează în filme la 50 de ani! Va interpreta rolul principal într-o comedie

Anamaria Prodan debutează în filme la vârsta de 50 de ani. Cunoscuta agentă de jucători va interpreta rolul principal în filmul „Complotul bonelor”, regizat de Iura Luncașu.

„Așa se închide un cerc frumos al vieții mele. Asta îmi trebuia în portofoliu, un film. Și am avut norocul să-l întâlnesc pe Iura Luncașu. A avut atât de mare încredere în mine, încât mi-a oferit rolul principal din această minunată comedie. Sunt un om bun, profesionist și mă bucur pentru că reușesc să atrag lângă mine oameni minunați. Profesioniști desăvârșiți. Le mulțumesc și vă promit distracție pe cinste alături de noi în Complotul Bonelor”, a declarat Anamaria Prodan pentru playsport.ro.

„Atenție, se filmează Complotul bonelor”, a scris impresara pe contul ei de Instagram.

Tot pe reţeaua de socializare impresara a publicat un clip video în care ea şi Cristi Iacob sărbătoresc începutul filmărilor acestei pelicule.

 

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:04 28 sept.

„Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru

23:55

VIDEOEstoril – Sporting 0-3.Victorii pe linie pentru campioana en-titre. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

23:42

EXCLUSIVDetalii din interiorul familiei despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Înclin să cred că acolo va merge să antreneze”

23:40

Dennis Politic nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – FC Botoşani 2-2: „Golurile au venit pe greşeli personale!” Ce a spus Kopic

23:10

VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY

22:45

Dinamo – Botoşani 2-2. Echipa lui Kopic a ratat dramatic victoria, după ce a condus cu 2-0

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea 6 Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria
Citește și