Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan debutează în filme la 50 de ani! Va interpreta rolul principal într-o comedie în care joacă şi Cristi Iacob

Bogdan Stănescu Publicat: 10 iulie 2023, 17:35

Reclamă
Anamaria Prodan debutează în filme la 50 de ani! Va interpreta rolul principal într-o comedie în care joacă şi Cristi Iacob

Anamaria Prodan

Anamaria Prodan, la filmările pentru comedia "Complotul bonelor" / Instagram

Anamaria Prodan debutează în filme la vârsta de 50 de ani. Cunoscuta agentă de jucători va interpreta rolul principal în filmul „Complotul bonelor”, regizat de Iura Luncașu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Iacob, juratul emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1, va fi partenerul din film al impresarei Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan debutează în filme la 50 de ani!

Așa se închide un cerc frumos al vieții mele. Asta îmi trebuia în portofoliu, un film. Și am avut norocul să-l întâlnesc pe Iura Luncașu. A avut atât de mare încredere în mine, încât mi-a oferit rolul principal din această minunată comedie. Sunt un om bun, profesionist și mă bucur pentru că reușesc să atrag lângă mine oameni minunați. Profesioniști desăvârșiți. Le mulțumesc și vă promit distracție pe cinste alături de noi în Complotul Bonelor”, a declarat Anamaria Prodan pentru playsport.ro.

„Atenție, se filmează Complotul bonelor”, a scris impresara pe contul ei de Instagram.

Tot pe reţeaua de socializare impresara a publicat un clip video în care ea şi Cristi Iacob sărbătoresc începutul filmărilor acestei pelicule.

Reclamă
 
View this post on Instagram
 
A post shared by ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)

Alimentele pe care le consumă Anamaria Prodan pentru a se menţine într-o formă de invidiat la 50 de ani

S-au aflat care sunt alimentele pe care le consumă Anamaria Prodan, pentru a se menţine într-o formă de invidiat la vârsta de 50 de ani. Agenta de jucători a dezvăluit care este secretul siluetei sale impecabile.

Anamaria Prodan a dezvăluit, recent, că are 56 de kilograme, atât cât avea în perioada în care era căsătorită cu Laurenţiu Reghecampf.

Reclamă 4 / 0/3

Anamaria Prodan a dezvăluit că are un stil de viaţă sănătos, motiv pentru care are o siluetă de invidiat. Aceasta a declarat faptul că alimentele pe care le consumă în mod regulat sunt carnea şi legumele.

Totodată, impresara a declarat că nu obişnuieşte să se cântărească, deoarece se simte extrem de bine cu greutatea pe care o are în prezent.

Mănânc sănătos, mănânc și carne, legume. Nu mă cântăresc, nu mă interesează, eu mă simt pe mine cum sunt. Mă simt bine”, a declarat Anamaria Prodan, confom unica.ro.

Sacrificiul pe care îl face Anamaria Prodan, la 50 de ani

S-a aflat care este sacrificiul pe care îl face Anamaria Prodan, la 50 de ani, pentru a fi în formă. Aceasta a suferit o transformare surprinzătoare şi a slăbit mai multe kilograme. A ţinut o dietă drastică şi se declară mulţumită că a ajuns în cea mai bună formă. „Am ajuns la măsura 34. Sunt cam ca Rebecca (n.r. fiica ei, Rebecca Dumitrescu).

Impresarul susţine că sunt zile în care bea doar apă şi nu mănâncă nimic. Aşa a ajuns să cântărească 56 de kilograme, cât avea înainte de căsătoria cu Laurenţiu Reghecampf.

Trebuie să fiu impecabilă pentru copiii mei, pentru iubitul meu, pentru voi (nr. public), așa trebuie să fie un om care, zic eu, că a muncit o viață să fie exemplu.

Beau doar apă plată, atât. Pentru mine fericirea înseamnă să stau cu copiii mei, cu Sarah, cu cealaltă, și cu bebele meu, să-i văd mari si fericiți. Sunt mândră de copiii mei și ei sunt mândri de mine”, a declarat Anamaria Prodan pentru ego.ro.

Reclamă
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:49 VIDEOMax Verstappen, prima reacţie după triumful cu emoţii din Marele Premiu de la Imola: „Nu am fost pregătiţi!” 17:45 Manchester City – West Ham şi Arsenal – Everton, 18:00, LIVE SCORE! Se decide campioana din Premier League. Drăguşin, titular 17:40 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige 17:40 LIVE VIDEOSUA – Kazahstan, acum în AntenaPLAY! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20. Spectacol la CM de hochei 17:36 VideoFanii lui PAOK au făcut show în faţa hotelului. Imagini fabuloase! Răzvan Lucescu poate deveni campion LIVE în AntenaPLAY 16:45 Neil Lennon a venit la Bucureşti pentru a semna cu Rapid! Lovitură de proporţii pe care o dă Dan Şucu 16:40 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de la Imola! Cursa a fost live pe Antena 1 şi AntenaPLAY 16:26 VideoSebastian Vettel, omagiu superb pentru Ayrton Senna, la Imola! A pilotat monopostul brazilianului, în uralele publicului 16:10 Oțelul – U Cluj 0-2. „Dubla” lui Anselmo i-a calificat pe ardeleni în finala barajul pentru cupele europene. Dorinel este OUT! 15:47 VIDEOCrawley a promovat în Championship! Victorie pe Wembley cu Crewe, live în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și