Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan s-a pozat provocator de 1 Mai: „Vreau să vă urez unul mai bun ca fostul”

Publicat: 1 mai 2023, 16:25

Reclamă
Anamaria Prodan s-a pozat provocator de 1 Mai: „Vreau să vă urez unul mai bun ca fostul”

Anamaria Prodan

Anamaria Prodan / Instagram

Anamaria Prodan s-a pozat provocator de 1 Mai. Sexy-impresara nu a ratat ocazia de a-l taxa pe fostul partener de viaţă, Laurenţiu Reghecampf.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a făcut plajă în ziua liberă. Ea s-a fotografiat de pe şezlong, din curte, şi a publicat fotografiile pe contul de Instagram.

Anamaria Prodan s-a pozat provocator de 1 mai

Cu ocazia zilei de 1 mai vreau să va urez unu mai bun ca fostul”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

În doar 4 ore de la publicarea imaginilor şi textului, Anamaria Prodan a adunat aproape 9.500 de like-uri.

Anamaria Prodan e în prezent într-o relaţie cu un alt bărbat, Flavius Nedelea.

Reclamă
Anamaria Prodan la plajă / Instagram
Anamaria Prodan la plajă / Instagram

Adevăratul motiv pentru care Anamaria Prodan refuză să se mute cu noul iubit

S-a aflat care este adevăratul motiv pentru care Anamaria Prodan refuză să se mute cu noul iubit. Agentul de jucători a recunoscut că trăieşte o poveste de dragoste cu Flavius Nedelea, după divorţul de Laurenţiu Reghecampf. Vedeta în vârstă de 50 de ani a oferit detalii despre ceea ce se întâmplă în viaţa ei.

Anamaria Prodan anunţă că şi-a găsit fericirea, dar că rămâne cu picioarele pe pământ. Este într-o relaţie cu milionarul român care are un hotel şi un restaurant în centrul Bucureştiului. Totuşi, asigură că nu îşi doreşte, pentru moment, să locuiască în casa omului de afaceri.

Impresarul îl are alături de ea pe Bebeto, fiul de 14 ani din căsnicia cu Laurenţiu Reghecampf. În ultimul an a lângă ea a stat şi pe Sarah Dumitrescu, cea care se recuperează după ce a suferit a treia operaţie la genunchi. Când va fi în cea mai bună formă, Sarah va reveni la echipa de baschet din Statele Unite la care este legitimată, Cal Poly.

Reclamă 4 / 0/3

Eu am copiii. Noi avem responsabilități foarte mari. Eu nu pot să îmi părăsesc copiii niciodată”, a declarat Anamaria Prodan pentru antenastars.ro.

Cum l-a cunoscut Anamaria Prodan pe Flavius Nedelea

Agentul de jucători a dezvăluit cum l-a cunoscut pe Flavius Nedelea, bărbatul lângă care şi-a găsit liniştea.

Am fost cu un grup de prieteni în restaurantul lui și de atunci am rămas împreună, direct. E o dragoste matură, suntem doi oameni maturi, care știu ce vor, care trăiesc fiecare moment frumos. După furtună iese soarele întotdeauna.

Iau o viața așa cum vine. Nu îmi fac planuri cum văd în toate ziarele, de nuntă. Am învățat nu îmi mai fac planuri, am făcut asta de două ori și niciodată nu a ieșit. Dacă Dumnezeu asta mi-a dat, asta trăiesc”, a precizat Anamaria Prodan pentru sursa citată anterior.

 

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și