Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan şi-a „convocat” familia înainte să se judece din nou cu Laurenţiu Reghecampf. Nu a scăpat nici Luca Reghecampf

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 martie 2023, 17:31 / Actualizat: 27 martie 2023, 11:43

Reclamă
Anamaria Prodan şi-a „convocat” familia înainte să se judece din nou cu Laurenţiu Reghecampf. Nu a scăpat nici Luca Reghecampf

Anamaria Prodan are două fete şi un băiat

Anamaria Prodan este în proces cu Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan şi-a „convocat” familia înainte de a ajunge în faţa judecătorilor, într-unul dintre procesele cu Laurenţiu Reghecampf. Agentul de jucători le-a transmis un mesaj copiilor ei: Sarah Dumitrescu, Rebecca Dumitrescu şi Bebeto. Nu a scăpat nici Luca Reghecampf, fiul pe care antrenorul lui Neftchi Baku îl are din prima căsnicie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Impresarul are stabilit, pe 22 martie, un nou termen în dosarul în care Laurenţiu Reghecampf i-a cerut să îi respecte viaţa privată, anunţă evz.ro. Totul după ce Anamaria Prodan i-a adresat cuvinte grele Corinei Caciuc, actuala iubită a lui „Reghe”.

Anamaria Prodan şi-a „convocat” familia înaintea unui nou termen în procesul cu Laurenţiu Reghecampf

Vedeta în vârstă de 50 de ani a distribuit ştirea în care se anunţă că ar trebui să stea faţă în faţă, în această lună, cu Laurenţiu Reghecampf. A avut mesaj pentru copii, cărora le-a dat tag pe reţelele sociale.

Anamaria Prodan a folosit un emoticon în care dă de înţeles că este fericită şi nerăbdătoare să ajungă la Tribunal. Nu l-a uitat nici pe Luca Reghecampf, fiul pe care Laurenţiu îl are din prima căsnicie. Relaţia dintre ei s-a „răcit” în momentul în care Anamaria a aflat că Luca este partener de afaceri cu Corina Caciuc.

Anamaria Prodan a divorţat
Anamaria Prodan şi-a „convocat” familia

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf se judecă în mai multe procese. Pe rolul Parchetului este şi dosarul bătăii din plină stradă. Scandalul uriaş a avut loc în luna septembrie a anului trecut, la Snagov. Imediat după acel incident, cei doi au mers la secția de poliție și au depus plângere unul împotriva celuilalt. Autoritățile au deschis dosare penale împotriva lor și au emis ordine de restricție pentru fiecare. Nu s-a luat vreo decizie în instanţă.

Reclamă
Reclamă 4

Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan se mai judecă şi pentru custodia fiului minor. Cei doi au divorţat, dar încă nu au ajuns la un acord în privinţa lui Bebeto.

Câți bani a plătit Laurențiu Reghecampf sub formă de pensie alimentară

Judecătoria Buftea admis cererea de divorț între Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. Reghecampf va achita pentru fiul său, Laurențiu Reghecampf jr, o pensie în valoare de 1/6 din veniturile nete ale acestuia.

Avocatul Anamariei Prodan a anunțat, în luna decembrie, că antrenorul a achitat 12.000 de euro pentru fiul său.

Reclamă

Nu știm încă, exact, care este suma pe care o datorează. El are un contract (ca antrenor, n. red.), da are și alte venituri. Va urma, probabil, un nou dosar de executare pentru a se stabili suma pe care o datorează. Totul depinde de veniturile domnului Reghecampf, toate veniturile. Aici nu intră poate primele, e în funcție de ce zice sentința de divorț, pentru că încă nu s-a redactat în totalitate există doar un extras de sentință, partea de dispoziție.

Până acum, cred că a plătit cam 12.000 de euro. El a făcut niște plăți, a solicitat ca acele plăți să se socotească ca sume pentru școala copilului. Aceste plăți se vor scădea din suma totală. Trebuie să precizăm că în sentința de divorț s-a stabilit că trebuie să plătească aceste sume de la început, de când a părăsit domiciliul, nu din data pronunțării oficiale a divorțului.

Ceea ce a plătit, repet, se va scădea din suma totală pentru care va fi executat silit după stabilirea exactă a cuantumului”, a spus Barna Bolonyi, avocatul Anamariei Prodan, conform fanatik.ro.

Anamaria Prodan nu acceptă condiţiile divorţului de Laurenţiu Reghecampf

S-a dispus desfacerea căsătoriei din culpă comună. Anamaria e nevoită să plătească şi cheltuielile de judecată în valoare de 6.000 de lei.

Pentru îngrijirea copilului, Anamaria Prodan ar urma să primească 1/6 din veniturile nete ale lui „Reghe”. Agentul de jucători vrea să facă apel şi să se judece în continuare cu antrenorul lui Neftchi Baku.

Deciziile luate de instanţă sunt următoarele:

  • Reghecampf va achita pentru fiul său, Laurențiu Reghecampf jr, o pensie în valoare de 1/6 din veniturile nete ale acestuia;
  • Magistrații au admis în întregime programul de vizită solicitat de Laurențiu Reghecampf, iar custodia pentru copil va fi comună;
  • Anamaria Prodan e obligată la plata cheltuielilor de judecată în valoare de 6000 lei, pentru că ceruse culpă exclusivă a antrenorului.

Suma lunară pe care Laurențiu Reghecampf va trebui să o plătească pentru fiul său este de 1.600 de euro, mult mai mică față de cât cerea Anamaria Prodan, 7.000 de euro.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:55

Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024! Româncele, învinse de Swiatek și Paolini

14:53

Ion Ţiriac, derapaj incredibil după ce a văzut ceremonia din Franţa: „Ăsta este Parisul, cu travestiții, cu homosexualii”

14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

14:16

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și