Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan şi-a refăcut viaţa. Noul iubit, prezentat copiilor: „Înalt şi frumos. Sunt mai fericită ca niciodată!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 februarie 2023, 19:52

Anamaria Prodan şi-a refăcut viaţa. Noul iubit, prezentat copiilor: „Înalt şi frumos. Sunt mai fericită ca niciodată!”

Anamaria Prodan a trecut peste divorţul de Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan, detalii despre noul iubit / Colaj Instagram

Anamaria Prodan anunţă că şi-a refăcut viaţa, după divorţul de Laurenţiu Reghecampf. Vedeta în vârstă de 50 de ani a oferit detalii despre noul ei iubit. Agentul de jucători a recunoscut că şi-a găsit fericirea în braţele unui alt bărbat şi că trăieşte momente speciale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a postat o imagine alături de iubitul ei, dar nu i-a arătat faţa. Impresarul a ţinut să precizeze că nu are de gând să se afişeze în public, în viitorul apropiat, alături de cel cu care trăieşte deja o poveste de dragoste.

Anamaria Prodan şi-a refăcut viaţa. Ce a spus despre noul iubit

Sunt fericită, mai fericită ca niciodată. După nașterea copiilor mei, cred că sunt cele mai frumoase momente pe care le trăiesc. Cred că e momentul să trăiesc pentru mine și pentru noi și nu pentru lume. Are bărbăție foarte mare, seninătate, suflet, caracter, orice are nevoie o femeie să fie fericită.

Am hotărât amândoi să nu ne afișăm, este mai bine așa și e frumos. Suntem fericiți și este ok. Nu vreau să știe nimeni dacă e român sau străin. Este înalt, frumos„, a declarat Anamaria Prodan pentru wowbiz.ro.

Anamaria Prodan şi-a prezentat noul iubit celor trei copii ai săi: Sarah Dumitrescu, Rebecca Dumitrescu şi Bebeto.

Reclamă

Copiii mei sunt fericiți, pentru că după foarte mult timp i-am văzut zâmbind și când zâmbim toți înseamnă că a apărut soarele pe strada noastră. Să știi că mi-au atât de multă putere, cum nu am crezut vreodată. Eu cred că orice copil dă mamei putere fără limită. M-au ajutat enorm. Fetele au fost alături de mine trup și suflet. Bebe, nu mai spun, nu s-a mișcat de lângă mine nicio secundă.

Când am făcut consiliu de familie și au fost wow, mami, în sfârșit, am zis ok, asta e. L-am adus în fața copiilor. De la început le-am spus. Eu am o relație cu copiii mei foarte deschisă și minunată. Încet, încet a fost ok, cred că a venit natural. El mi-a oferit cel mai frumos un viitor minunat, un zâmbet minunat, o stabilitate fabuloasă și faptul că știu când mă trezesc în fiecare dimineață că e cineva acolo pentru mine, care trăiește pentru mine„, a mai spus Anamaria Prodan.

La finalul anului trecut, Anamaria Prodan a primit un cadou în valoare de 200.000 de dolari de la iubitul bogat, cel care i-a luat locul lui Laurențiu Reghecampf în viața ei. Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a fost răsfățată de ziua ei cu două telefoane de lux, gravate cu numele ei și bătute în diamante, în valoare de aproape 200.000 de dolari!

Reclamă 4 / 0/3

Anamaria Prodan a trecut prin două divorţuri. Între 1998 şi 2007 a fost căsătorită cu Tiberiu Dumitrescu. După a fost soţia lui Laurenţiu Reghecampf. Antrenorul lui Neftchi Baku a depus actele de divorţ în 2021, pentru a fi alături de actuala iubită, Corina Caciuc.

Mărturisirile făcute de fiica Anamariei Prodan, Sarah Dumitrescu

Fiica cea mică a Anamariei Prodan, Sarah Dumitrescu, nu s-a mai ferit şi a oferit detalii spectaculoase din viaţa privată. Tânăra în vârstă de 23 de ani îi calcă pe urme tatălui ei, Tiberiu Dumitrescu, şi joacă baschet. Este legitimată în Statele Unite, la Cal Poly Mustangs, dar în 2022 a trecut prin mai multe operaţii şi avut nevoie de o lungă recuperare.

Sarah Dumitrescu a recunoscut că nu şi-a dorit o relaţie cu vreun fotbalist din România. Aceştia au căutat-o însă pentru a discuta cu Anamaria Prodan.

„(Reporter: Fotbaliştii români te-au abordat până acum sau sunt mai temători din cauza mamei tale?) Nu, sincer… niciodată nu m-am prezentat să mă poată aborda cineva. Nu sunt interesată acum.

(Reporter: Dar au încercat prin tine să ajungă la mama ta?) Hmmm, da! Încerc să văd partea bună în oameni, dar cred că da„, a declarat Sarah Dumitrescu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Recomandări
  • Anamaria Prodan are un nou iubit
  • Ce a spus despre bărbatul care a cucerit-o

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! Vezi toate știrile
Citește și