Închide meniul
Foto

Cum a reacționat Bebeto când l-a cunoscut pe noul iubit al mamei sale, Anamaria Prodan

De Antena Sport
Publicat: 30 ianuarie 2023, 9:24

Anamaria Prodan a anunțat că are un nou iubit, despre care însă nu a dorit să facă prea multe dezvăluiri. Totuși, agentul susține că Sarah, Rebecca și Bebeto au avut reacția pe care vedeta o aștepta, atunci când l-au cunoscut pe acesta.

Reclamă

Anamaria susține că cei trei copii au ajuns foarte ușor să îl adore pe cel care i-a luat locul lui Laurențiu Reghecampf în viața Anei. ”Copiii mei îl adoră, este un om minunat”, a fost anunțul clar făcut de Prodan.

Reclamă

Cum a reacționat Bebeto când l-a cunoscut pe noul iubit al mamei sale, Anamaria Prodan

”Eu când mă rog la Dumnezeu pentru ceva, chiar mi se întâmplă… Sunt fericită și am un om lângă mine care este exact cum mi-am dorit eu. Momentan nu vreau să știe nimeni, în acest moment discreția este foarte importantă pentru mine și pentru copiii mei.

Reclamă

Nu stă în România, copiii mei îl adoră, este un om minunat. Și mă face să mă simt femeie, mă face să zâmbesc, mă face să fiu sclipitoare. Pasională, așa cum am fost întotdeauna, mai puțin în ultimii ani. Dar probabil că erau atât de mari fricile și problemele”, a spus Prodan, citată de fanatik.ro.

Anamaria Prodan, cadou de 200.000 de dolari de la iubitul bogat

La finalul anului trecut, Anamaria Prodan a primit un cadou în valoare de 200.000 de dolari de la iubitul bogat din Dubai, cel care i-a luat locul lui Laurențiu Reghecampf în viața impresarei.

Conform click.ro, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a fost răsfățată de ziua ei cu două telefoane de lux, gravate cu numele ei și bătute în diamante, în valoare de aproape 200.000 de dolari!

Anamaria Prodan, un nou atac la adresa lui Laurențiu Reghecampf: „Vai și amar!”

Tot la finalul lui 2022, vedeta a aruncat noi „săgeți” către Laurențiu Reghecampf, care în prezent trăiește în Azerbaidjan alături de Corina Caciuc, cu care are un băiețel.

„Nu avem acces eu și copiii de doi ani la absolut nimic și nu am văzut nimic de acolo, dar nu este problemă! Îi urăm sănătate și să-i dea Dumnezeu timp să mănânce sănătos, căci noi ne cumpărăm de la fermele mari tot ce ne dorim.

Probabil că, la final de proces, avocații mei vor mai avea ce să mai recupereze, dacă mai rămâne ceva nevândut. Dar, repet, când citesc aceste știri realizez frustrarea , cu «ferme mari», «cu milioane multe» …

Oamenii care nu au avut în viața asta aproape nimic și au nimerit într-o familie cu bani se prostesc peste noapte, se cred milionari și, când se întorc la locul lor, nu le mai rămâne decât să se laude și să spună minciuni gogonate!

Se poate merge la fermă. Este ceva de zâmbesc când citesc. M-am chinuit să-i fac un brand «Reghe», să vândă produse de carne! Vai și amar. Să-i dea Dumnezeu sănătate să facă ceva pe viitor, poate totuși fără minciună!”, a spus Anamaria Prodan, pentru click.ro.

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea