Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, despărțiți un an și jumătate: „Motivele le știe o ţară întreagă!”

Reclamă

Publicat: 26 iulie 2021, 8:54

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, despărțiți un an și jumătate: „Motivele le știe o ţară întreagă!”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, despărțiți un an și jumatate

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria şi Laurenţiu s-au căsătorit în 2008, în Las Vegas. De atunci au tot avut probleme în căsnicie, dar au reuşit să le găsească rezolvare. Situaţia pare a fi mult mai dificilă acum.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, despărțiți un an și jumatate

Anamaria Prodan tocmai s-a mutat în Dubai şi i-a cerut fostului antrenor de la FCSB să se hotărască dacă va divorţa sau nu. Nu este prima dată când vedeta stă departe de soţul ei.

Eu cu soțul meu am o relație minunată și știu că acest lucru îi enervează pe mulți. E adevărat, o vreme, am stat departe unul de celălalt, iar motivele le știe o țară întreagă. Un an și jumătate, mama a fost bolnavă, și trebuia să îi fiu aproape, nu am putut să o părăsesc nici măcar o clipă!

În plus, aveam băiatul la Școala Americană, și era normal să rămân aici și nu să plec în Emirate! Nu era firesc ca noi să fim acolo, ca doi porumbei, și familia în România! A fost un sacrificiu, asumat, dar căsnicia nu a avut de suferit. Suntem împreună și ne bucurăm de relația noastră„, a declarat Anamaria Prodan în 2019, citată de ele.ro.

Au apărut zvonuri că Laurenţiu Reghecampf ar avea relaţii extraconjugale. Chiar şi Anamaria Prodan a vorbit despre presupusele amante. Chiar şi ea a primit astfel de acuze.

Reclamă

90% dintre bărbații din fotbal încearcă lucruri cu mine. În momentul în care amesteci meseria cu culcatul cu anumiți oameni, ești gata! S-a spus despre mine că am fost cu Ioan Neculaie, cu Cornel Penescu, cu Horia Sabo! Greșit! Nu aș fi putut să fac niciodată așa ceva și nu pentru că sunt măritată cu Reghe, ci, în situația mea, trebuie să ții cont de anumite principii în viață„, a mai spus atunci soţia lui Laurenţiu Reghecampf.

Anamaria Prodan a recunoscut că s-a gândit la divorţ

Luna trecută, Reghecampf a confirmat divorţul de Anamaria Prodan, dar cei doi au negat ulterior informaţiile apărute în spaţiul public.

Da, am vorbit (n.r. despre divorţ), dar eu sunt cea care a deschis subiectul pentru că așa sunt eu, temperamentală. Sunt o femeie geloasă și posesivă, îmi asum acest lucru”, a recunoscut Anamaria Prodan.

Reclamă 4 / 0/3

Agentul de jucători a mai fost căsătorită, între 1998 şi 2007 cu fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu. Cu el are două fete, Rebecca şi Sarah.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și