Închide meniul
Video

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, imagini fabuloase de la petrecerea cu lăutari în care şi-au reînnoit jurămintele. Cei doi soţi au făcut show

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 iunie 2021, 23:27

Captură Antena Stars

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, petrecere de pomină

Anamaria Prodan şi Reghecampf au mers din nou la altar! Ei se iubesc atât de mult, încât au ţinut neapărat să-şi reînnoiască jurămintele! Şi au dat petrecere mare în cinstea lor!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Îmbrăcaţi de gală, Anamaria Prodan şi Reghecampf şi-au jurat din nou iubire veşnică. Şi au dat petrecere mare cu lăutari, la aniversarea de 15 ani de căsătorie. N-a lipsit nici nasul de cununie, fostul selecţioner Contra. Ana şi Reghe au dansat si au cantat toată noaptea.

Anamaria Prodan şi Reghecampf au mers din nou la altar!

Am organizat petrecerea in doar câteva zile„, a spus Anamaria Prondan pentru Antena Stars. „Eşti mai frumos decât un răsărit de soare” e declaraţia de dragoste a Anei pentru Laurenţiu Reghecampf.

E un moment superb, abia astept sa va invit la 50 de ani de iubire„, a spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a investit o avere în case. Deţine un imperiu imobiliar şi se laudă cu o geantă de 300.000 de dolari

Anamaria Prodan are o avere incredibilă şi a făcut investiţii importante pe toate continentele. Vedeta şi soţul ei, Laurenţiu Reghecampf, nu se uită la bani când vine vorba de cumpărat case şi accesorii de lux.

Reclamă

Locuinţa de cinci stele din Dubai, din celebrul Burj Khalifa, a costat nu mai puţin de 4 milioane de euro. Apartamentul este dotat cu toate necesitățile: o zonă de relaxare, o zonă de luat masa și o bucătărie, plus dormitoarele, livingul şi balconul cu o o priveliște fantastică.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și