Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan şi Mariana Pfeiffer, părăsite de Laurenţiu Reghecampf în acelaşi mod! Ce s-a putut spune despre Luca Reghecampf: „Sper să nu ia nimic negativ ca să n-o văd plângând!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 ianuarie 2022, 21:33 / Actualizat: 19 martie 2023, 17:22

Anamaria Prodan şi Mariana Pfeiffer, părăsite de Laurenţiu Reghecampf în acelaşi mod! Ce s-a putut spune despre Luca Reghecampf: „Sper să nu ia nimic negativ ca să n-o văd plângând!”

Laurenţiu Reghecampf, alături de Corina Caciuc, fiul său cel mare şi iubita acestuia

Instagram Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan şi Mariana Pfeiffer, părăsite de Laurenţiu Reghecampf în acelaşi mod! Mama Asianei Peng, iubita lui Luca Reghecampf, a spus că nu ar vrea ca fiica sa să treacă prin ce au trecut Mariana Pfeiffer şi Anamaria Prodan cu Laurenţiu Reghecampf.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan şi Mariana Pfeiffer, părăsite de Laurenţiu Reghecampf în acelaşi mod!

Prima căsnicie a lui Laurenţiu Reghecampf, cea cu Mariana Pfeiffer, s-a terminat după 13 ani. Atunci actualul antrenor al Universităţii Craiova a decis să se însoare cu Anamaria Prodan. Culmea, şi a doua căsnicie e pe cale să se destrame tot după 13 ani. Laurenţiu Reghecampf a decis să o părăsească pe Anamaria Prodan tot după 13 ani.

Silvana Peng, mama iubitei lui Luca Reghecampf, speră ca tânărul să nu aibă aceleaşi „apucături” ca tatăl său.

Aş prefera ca Luca să nu ia nimic negativ de la nimeni. De aia eu am și spus ”nici nu vin să vă văd, eu trebuie să știu doar că sunteți bine în relația voastră. Nimic concret, doar că sper ca peste 13 ani să n-o văd plângând pe Asiana și eu să mor ca mama Marianei Pffeifer (n.r. prima soție a lui Reghecampf). Că dânsa așa a murit, aproape de data când a fost anunțată că după 13 ani s-a rupt relația dintre Mariana și Laurențiu. Atât de tare s-a frământat femeia aia, până a murit. Dar asta e, fiecare are o karmă, fiecare plătește bunele și relele„, a spus Silvana Peng într-un interviu acordat fanatik.ro.

Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf, umiliți de cea care le-ar putea fi cuscră

Cea care i-ar putea fi cuscră lui Laurențiu Reghecampf s-a revoltat când a văzut scandalul din familie. Mama iubitei fiului lui Reghecampf, Silviana Peng, nu a menajat pe nimeni.

Reclamă

Iubita lui Laurențiu Reghecampf nu este deloc pe placul Silvianei Peng. De vină ar fi atât faptul că i-a stricat căsnicia Anamariei Prodan, dar și afacerile în care i-a implicat pe Luca și pe Asiana. Cu toții ar fi asociați, din 2019, într-o firmă. I-a și cerut Corinei Caciuc să stea departe de soțul ei, care este de origine chineză.

Ce vă pot spune eu este că nu o cunosc personal, dar s-a scris că îi merg afacerile fantastic cu China, de exemplu. Eu aș pune întrebarea de când derulează afaceri cu China, ce tip de afaceri? Mă tem că visează să se folosească de copiii mei și de soțul meu ca să se întâmple aceste lucruri. Or, în condițiile astea, poarta i se închide.

Eu nu sunt dispusă ca nici o ”Gură de Aur” (n.r. aşa zisa poreclă a Corinei) să ajungă pe lângă niciun soț al meu și pe lângă nici un chinez, ca ulterior să am vreun regret. Păi cum a fost în stare să mai despartă… Vedeți? Cred că și asta este o artă. Vorbesc de această tânără potentă de 29 de ani și nu de oricine, ci de o premiantă internațional a României pentru calități deosebite„, a răbufnit mama Asianei Peng.

Reclamă 4 / 0/3

Asiana Peng face front comun cu Corina Caciuc. Iubita lui Luca Reghecampf și-a atacat mama!

Ceea ce pot spune este că am rămas «mască» atunci când am văzut ce a putut să declare mama. Mama și tata nu s-au opus niciodată relației mele cu Luca. Din contră, au susținut în nenumărate rânduri că vor fi alături de noi cu tot ce le stă lor în putință pentru a ne fi bine.

Din ce știu eu, mama și doamna Anamaria Prodan nu se cunoșteau, lucru pentru care vreau să cred că aceste declarații sunt numai o greșeală a mamei mele, greșeală pe care nu o realizează.

Însă mama este o persoană dificilă, toată lumea știe acest lucru. Tocmai de aceea îl apreciez enorm de mult pe tata, fiindcă efectiv are o răbdare supraomenească. Atât mama, cât și tata au fost anuntați că eu și fratele meu vom intra într o firmă ca și asociați. I-am anunțat dinainte în special pentru a avea și sprijinul lor. Cu mine, personal, mama nu a vorbit concret despre niciun fel de îngrijorare. Dacă ar fi fost așa, am fi clarificat împreună îngrijorările ei„, a declarat Asiana Peng la prosport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și