Închide meniul
Foto

„E un spectacol macabru”. Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf, umiliți de cea care le-ar putea fi cuscră. Amenințare pentru amantă: „Să nu se apropie de soțul meu!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 ianuarie 2022, 23:07

„E un spectacol macabru”. Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf, umiliți de cea care le-ar putea fi cuscră. Amenințare pentru amantă: „Să nu se apropie de soțul meu!”

Asiana Peng și Luca Reghecampf sunt într-o relație

Colaj Fanatik / Instagram

Luca Reghecampf, fiul din prima căsătorie pe care îl are Laurențiu Reghecampf, trăiește o frumoasă poveste de iubire cu fosta gimnastă Asiana Peng. Cei doi au lăsat de înțeles, în ultima perioadă, că au de gând să se logodească. Totuși, se pare că parinții lor nu sunt în cele mai bune relații.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mama Asianei Peng, atac devastator la adresa Corinei Caciuc și a lui Laurențiu Reghecampf

Iubita lui Laurențiu Reghecampf nu este deloc pe placul Silvianei Peng. De vină ar fi atât faptul că i-a stricat căsnicia Anamariei Prodan, dar și afacerile în care i-a implicat pe Luca și pe Asiana. Cu toții ar fi asociați, din 2019, într-o firmă. I-a și cerut Corinei Caciuc să stea departe de soțul ei, care este de origine chineză.

Ce vă pot spune eu este că nu o cunosc personal, dar s-a scris că îi merg afacerile fantastic cu China, de exemplu. Eu aș pune întrebarea de când derulează afaceri cu China, ce tip de afaceri? Mă tem că visează să se folosească de copiii mei și de soțul meu ca să se întâmple aceste lucruri. Or, în condițiile astea, poarta i se închide.

Eu nu sunt dispusă ca nici o ”Gură de Aur” (n.r. aşa zisa poreclă a Corinei) să ajungă pe lângă niciun soț al meu și pe lângă nici un chinez, ca ulterior să am vreun regret. Păi cum a fost în stare să mai despartă… Vedeți? Cred că și asta este o artă. Vorbesc de această tânără potentă de 29 de ani și nu de oricine, ci de o premiantă internațional a României pentru calități deosebite„, a răbufnit mama Asianei Peng, într-un interviu pentru fanatik.ro.

Citește și:

Corina Caciuc este însărcinată și urmează să-i dăruiască un băiețel lui Laurențiu Reghecampf la începutul lunii mai. Tânăra de 29 de ani locuiește deja alături de tehnician, chiar dacă procesul acestuia de divorț încă nu a avut prima înfățișare.

Reclamă

(Reporter: Cu ce nu sunteți de acord în povestea dintre Corina Caciuc și Reghecampf?) Cred ca ar fi trebuit, în mod normal, ca lucrurile să se deruleze altfel. Indiferent de sentimente, cred că acel copilaș putea veni și după despărțirea legală de actuala soție. Mi se pare un spectacol macabru! Ce rost are să spun mai mult?„, a fost mesajul dur al Silvianei Peng.

Luca Reghecampf a fost acuzat de trădare de Anamaria Prodan

Luca Reghecampt a devenit partener într-o afacere alături de actuala lui iubită a tatălui său. Informația apărută în spațiul public a fost confirmată chiar de fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf, după ce Anamaria Prodan l-a atăcat dur.

Luca Reghecampf a fost acuzat de Anamaria Prodan că locuia cu ea în casă în timp ce era asociat cu amanta tatălui său. Tânărul a respins cu vehemență aceste acuzații și a dezvăluit că a intrat în acționariat doar de o lună.

Reclamă 4 / 0/3

Voiam să clarific niște lucruri despre topicul ăsta recent. Voiam să clarific că sunt cetățean neamț și nu doresc să devin o persoană publică în România. Este decizia mea dacă eu intru într-o firmă sau dacă declar ceva. Am 19 ani și pot să decid pentru persoana mea, nu am nevoie de absolut nimeni.

Firma este mai veche, dar eu sunt de o lună în compania asta. Astea sunt probleme personale și nu doresc să declar sau să lămuresc mai multe despre deciziile mele. Ce fac eu în firma asta nu doresc să declar.

Amândoi (n.r. el și Corina Caciuc) avem idei, amândoi muncim în firma asta, în total suntem 4 și fiecare dintre noi aduce ceva. Nu este doar o persoană care suplimentează totul, fiecare se implică. Eu nu pot în momentul ăsta să vorbesc despre Corina sau să declar în topicul ăsta ceva„, a mărturisit Luca Reghecampf în luna noiembrie.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României Vezi toate știrile
Citește și