Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan şi Reghecampf nu sunt singurii cu probleme din cauza relaţiilor extraconjugale! Un alt cuplu celebru din sport a ajuns la divorţ din cauza infidelităţii: „Mă urma ca un căţeluş”

Antena Sport Publicat: 28 iulie 2021, 17:00

Reclamă
Anamaria Prodan şi Reghecampf nu sunt singurii cu probleme din cauza relaţiilor extraconjugale! Un alt cuplu celebru din sport a ajuns la divorţ din cauza infidelităţii: „Mă urma ca un căţeluş”

Colaj Instagram - Hepta

Din cauza acestui triunghi amoros, Dana şi Dan Petrescu au divorţat după 11 ani de căsnicie. În acest an, Dana Petrescu a vorbit despre acel moment, când a decis să îşi înşele soţul cu un coleg de echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dana şi Dan Petrescu au divorţat

Când m-am despărţit sufleteşte de Dan, a apărut Radu, care mă urma efectiv ca un căţeluş. Mă aştepta cu buchete de câte 100 de trandafiri şi îmi vorbea irezistibil la telefon. M-am simţit frustrată să renunţ la dorinţele mele pentru a-l urma peste tot pe Dan. Nu am mai putut să îl fac fericit. Am văzut despărţirea ca pe o echilibrare, ca o împăcare cu sine”, a spus Dana Petrescu pentru Playsport.

Dana Petrescu s-a specializat, după divorţul de Dan Petrescu, în terapie psiho-sexuală si de cuplu. „Alte soţii de fotbalişti şi-au făcut saloane de frumuseţe, magazine cu haine, dar eu am fost pasionată de psihologie”, a mai spus Dana Petrescu.

Dan Petrescu s-a recăsătorit cu Adriana Petrescu

Dan Petrescu a obţinut performanţe uriaşe în cariera de jucător şi în cea de antrenor, dar are parte de multe satisfacţii şi în viaţa privată. Soţia fostului tehnician de la CFR Cluj arată senzaţional.

Adriana Petrescu are 45 de ani, dar îşi ascunde vârsta. A făcut atletism şi are în spate o carieră de modeling de invidiat.

Reclamă

Am învăţat încă de la 17 ani, când am plecat din România cu primul contract de modelling, că succesul în această carieră depinde atât de frumuseţe, cât şi de puterea interioară. Iar după părerea mea, ca să excelezi într-un domeniu este nevoie de disciplină, muncă susţinută şi sacrificii. De încrederea în propria persoană, dar şi de susţinerea celor dragi.

Echilibrul, stilul de viaţă sănătos, sportul şi atitudinea pozitivă sunt principiile după care m-am ghidat întreaga viaţă, şi nu le-am aplicat doar în cariera de model„, a transmis Adriana Petrescu pe site-ul ei oficial.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, în pragul divorţului

În această lună, Anamaria Prodan a vorbit despre problemele cu care se confruntă în căsnicia cu Laurenţiu Reghecampf. Agentul de jucători a reacţionat după ce au apărut tot mai multe zvonuri că soţul ei ar avea mai multe amante.

Reclamă 4 / 0/3

Fostul antrenor de la FCSB i-ar fi deschis un salon de înfrumuseţare Florentinei Raiciu. Mai mult, i-ar fi cumpărat şi o maşină. Anamaria Prodan cere dovezi şi a anunţat că nu crede că soţul ei ar fi făcut astfel de cadouri. „Da, am auzit, dar nu cred. Da, sigur că am auzit. Toată lumea vorbește, este subiectul zilei în oraș. Dar nu pot să cred asta, nu pot, efectiv, nu cred. Bag mâna în foc pentru el. Trebuie să veniti la mine cu actul de proprietate și cu transferul bancar făcut din contul soțului meu ca să vă cred„, a declarat Anamaria Prodan pentru playsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului 21:30 PSG – Borussia Dortmund LIVE TEXT, ora 22:00. Prima finalistă a Ligii Campionilor se va stabili la Paris. Echipele de start 21:14 „A greșit!” Mihai Stoica, verdict despre ocazia irosită de Octavian Popescu în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 20:57 Surprizele pregătite de selecționerul Belgiei pentru EURO 2024. Cu ce jucători se pot duela „tricolorii” lui Edi Iordănescu 20:56 FotoGloria Buzău a promovat în Liga 1! Focuri de artificii la Buzău, după performanţa uriaşă! 20:35 Ce a spus Mihai Rotaru despre Gigi Becali, după ce Universitatea Craiova a învins-o cu 2-0 pe FCSB! 20:32 Ana Bogdan s-a calificat în turul 2 al turneului de la Roma! A învins-o pe Leylah Fernandez în două seturi 20:07 „Gesturi pentru prostălăi!” Robert Niță, derapaj șocant la adresa lui Bogdan Lobonț! A dat de pământ cu antrenorul de la Rapid 20:00 Victor Piţurcă a vorbit despre semifinala echipei lui Gigi Becali cu Middlesbrough: „Am contribuit şi eu, nu s-a spus” Vezi toate știrile
Citește și