Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan surprinde cu noua ei afacere: „Românii nu-s proștii Pământului, ca să fie pacăliți!”

Reclamă

Publicat: 22 august 2023, 19:00

Anamaria Prodan surprinde cu noua ei afacere: „Românii nu-s proștii Pământului, ca să fie pacăliți!”

Anamaria Prodan surprinde cu noua ei afacere

Anamaria Prodan, pe plajă / Instagram

Anamaria Prodan surprinde pe toată lumea cu noua ei afacere. La numai câteva luni după ce anunţa că vrea să se îmbogăţească din înmormântări de lux, vedeta în vârstă de 50 de ani e gata să dea o nouă lovitură. Îşi deschide o agenţie imobiliară în Dubai, cu sucursală în Bucureşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Agentul de jucători îşi extinde aria afacerilor şi vrea să vină în ajutorul românilor care îşi doresc să îşi cumpere case în cel mai mare oraş din Emiratele Arabe Unite. „vreau să-i feresc de țepe!”, anunţă ea.

Anamaria Prodan surprinde cu noua ei afacere

Anamaria Prodan deţine un apartament de 4 milioane de euro în Dubai şi a locuit o lungă perioadă de timp acolo. Tot mai mulţi români îşi cumpără proprietăţi în „raiul milionarilor”, atraşi de preţurile atractive. Impresarul îşi doreşte să profite, dar şi să îi ajute pe doritori să nu îşi piardă toţi banii.

Deoarece am locuit și locuiesc în Emirate, toți cunoscuții mă tot sunau că au fost pacăliți în Dubai de diferiți agenți imobiliari. Așa că am decis, alături de partenerul meu Gabriel Nicolaev, să deschidem o agenție în Dubai, cu sucursala în București pentru ca românii să meargă să vadă cu ochii lor despre ce este vorba, nu să-și dea economiile pe vorbele tuturor neaveniților, care se bucură la un comision de câteva mii de dolari și îi păcălesc pe toți. Eu vreau să-i feresc pe români de țepe!”, a spus Anamaria Prodan pentru click.ro.

Fosta soţie a lui Laurenţiu Reghecampf le cere românilor care au fost înşelaţi să apeleze la ea pentru a-i ajuta să îşi recupereze banii.

Reclamă

În Emirate există niște legi, iar românii nu trebuie să se lase pacăliți doar pentru faptul că plătesc pentru o casă mai puțin ca în România. Trebuie să știe stadiile de construcție, ce se întâmplă cu proiectul respectiv, cum arată în fiecare fază de construcție.

Sunt mulți care plătesc pentru o casă pe plajă, dar la final se construiesc linii întregi de case, iar plaja se îndepărtează de casa lui enorm. Am explicat așa să se înțeleagă că toți păcălesc! Toți romanii sunt agenți imobiliari în Dubai, iar în final lumea plânge după bani!

Cineva trebuie să-i ajute și să le spună adevărul! Ce este foarte ieftin, costă la final foarte scump! Aș vrea să ma sune toți cei ce au fost pacăliți, căci în Emirate se poate rezolva totul, iar cine a păcălit merge la închisoare ani grei. Avem divizie specială care se ocupă de așa ceva. Cu avocați și tot ce este nevoie pentru a arăta că românii nu-s proștii Pământului ca să fie pacăliți de toți neaveniții„, a mai spus cunoscutul impresar.

Reclamă 4 / 0/3

Anamaria Prodan şi-a luat dric şi e gata să se îmbogăţească din înmormântări de lux

Agentul de jucători şi-a luat dric şi l-a condus pe străzile din Bucureşti. Anamaria Prodan se mândreşte cu limuzina funerară de lux pe care tocmai a cumpărat-o din Italia. Nu s-a ferit să stea la volan şi anunţă că va da lovitura cu noul ei dric!

Impresarul a intrat în afacerea organizării înmormântărilor cu buna ei prietenă Gabriela Lucuţar, cea care este poreclită „Regina Întunericului”.

Moartea este la fel ca și nașterea, botezul sau ca orice altă petrecere. Ea trebuie să arate perfect. Atunci când îți faci ieșirea din viață, aceasta trebuie făcută superb, pentru ca amintirea ta să dăinuie pentru totdeauna.

Noi facem ceva demn de o viață trăită doar în picioare, facem ceva măreț! Ați văzut și la mama mea și la majoritatea artiștilor mari ai României.

Partenera mea Gabriela este cea care m-a făcut să mă apropii de această lume și să înțeleg că nu trebuie să-mi fie teamă și că trebuie să fac perfecțiune și din moarte. Noi facem lucruri aparte! Lucruri memorabile și unice, care să dăinuie peste timp”, a declarat Anamaria Prodan pentru sursa citată anterior.

Agentul de jucători nu se opreşte la un singur dric. Vrea să cumpere mai multe maşini funerare de lux, pentru a nu avea rival în domeniul înmormântărilor.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:58 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” Vezi toate știrile
Citește și