Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan surprinde din nou! Ce a făcut impresara în plin scandal legat de divorţ. Îşi vede de viaţă

Antena Sport Publicat: 24 septembrie 2021, 12:47

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan aşteaptă să divorţeze de Laurenţiu Reghecampf

Colaj Instagram / Hepta

  • Anamaria Prodan surprinde din nou
  • Ce a făcut, în plin scandal legat de divorţ

Anamaria Prodan surprinde din nou. Impresara nu ratează niciun moment să posteze pe reţelele de socializare. De această dată, Prodanca nu a mai făcut referire la soţul ei, Laurenţiu Reghecampf. A postat o poză de suflet.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, dezvăluirea momentului

De această dată, Anamaria Prodan a făcut o altă dezvăluire extrem de importantă. Impresara a adăugat la Instastory o imagine inedită cu mezinul familiei Reghecampf. Este vorba despre micuţul Bebeto care ia lecţii de karate. Bebeto e singur, ceilalţi cursanţi fiind deja în acţiune. De fapt, şi mezinul familiei Reghecampf era în acţiune. Urma să fie imortalizat de către Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, vizită la mănăstire

Anamaria Prodan s-a schimbat total. În plin scandal de divorţ cu Laurenţiu Reghecampf, impresara a mai făcut un gest la care nimeni nu s-ar fi aşteptat. Prodanca pare că vrea să își găsească liniștea sufletească, după mai multe luni în care numele său și al soțului ei a fost tot mai vehiculat în presa mondenă!

Reclamă

Anamaria Prodan a negat de fiecare dată că ar avea problemele în căsnicia cu Laurențiu Reghecampf şi că cei doi ar urma să divorţeze. Asta deşi au apărut și imagini cu antrenorul celor de la Universitatea Craiova cu presupusa amantă. Mai mult, agentul nu s-a ferit niciodată să arate dovezile de iubire din partea lui Reghe, deși atmosfera dintre cei doi avea toate motivele să devină tensionată.

Anamaria Prodan a apelat la părintele Ciprian Grădinaru de la Mânăstirea Sihăstria. Preotul, supranumit “chirurgul sufletelor”, este un personaj destul de cunoscut în rândul vedetelor, care au apelat în mai multe rânduri la ajutorul acestuia, pentru harul prezicerii și pentru că rugăciunea rostită de dânsul izgonește pe Satana.

Reclamă

Biserica micuță în care slujește acesta se află în București, lângă hotelul Marriott, iar locația făcută din lemn este de cele mai multe ori neîncăpătoare. I s-a dus vestea că e preotul care citește gândurile și alină sufletul. De această dată a venit și rândul Anamariei Prodan să îi facă o vizită preotului, pe care l-a întâlnit la Catedrala Neamului, iar momentul a fost imortalizat de impresară, care a distribuit ulterior fotografia pe Instastory.

 

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (acum, în AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan
Diverse • 28 mart., 13:01
FOTO
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 27 mart., 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril
Diverse • 24 mart., 8:04
FOTO
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril! Vedeta, videoclip de senzație alături de iubitul ei
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină
Diverse • 18 mart., 20:01
FOTO
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare
Diverse • 15 mart., 17:54
FOTO
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare! Cum a reacţionat Luca