Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, trădată! O prietenă de suflet, la masă cu amanta lui Laurențiu Reghecampf. Ce a putut spune despre Corina Caciuc

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 11 iunie 2022, 9:44

Anamaria Prodan, trădată! O prietenă de suflet, la masă cu amanta lui Laurențiu Reghecampf. Ce a putut spune despre Corina Caciuc

Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc / Colaj Antena Sport

Anamaria Prodan se poate simți trădată. Elena Merișoreanu, o prietenă de suflet a agentului, dar și a mamei Anei, Ionela Prodan, a fost surprinsă alături de Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Momentul s-a petrecut la un eveniment la care cei trei au stat la aceeași masă. Mai mult, Merișoreanu a avut numai cuvinte de laudă pentru amanta lui Reghecampf, lucru care cu siguranță nu îi va pica bine Anamariei.

Anamaria Prodan, trădată! O prietenă de suflet, la masă cu amanta lui Laurențiu Reghecampf

”Ne-am întâlnit la un eveniment extraordinar de frumos și ne-am nimerit la aceeași masă, nu eram numai eu. Pe Laurențiu l-am cunoscut în casa regretatei Ionela Prodan cu Anamaria, ne vedeam la evenimente, la zile deosebite. Ultima dată m-am văzut cu el la înmormântarea fostei soacre.

Ne-am făcut poze, am mai schimbat vorbe. La un moment dat s-au ridicat și zic: „Plecați”, iar ea a spus: „Da, plecăm pentru că trebuie să alăptez”. Mi s-a părut o femeie normală, nu am nimic de comentat și nici nu m-aș putea băga în familia nimănui.

M-am bucurat că soția lui actuală este o persoană deosebită. I-am văzut foarte fericiți, iar Reghecampf mai avea un motiv de bucurie. Mama lui, care avea mari probleme de sănătate, se simte mai bine. Eu mă știu cu tatăl lui din tinerețe, era directorul casei de cultură din Târgoviște, și mereu ne aștepta cu de toate”, a spus Elena Merișoreanu, citat de click.ro.

Reclamă

Anamaria Prodan, acuzații fără precedent pentru Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan s-a simțit oricum trădată și a lansat acuzaţii fără precedent la adresa lui Laurenţiu Reghecampf, în plin scandal de divorţ. Agentul a explicat cum ar fi „căutat anturaje ieftine”, din cauza cărora şi-a pierdut familia.

„Cred că tot ce i se întâmplă se numește karma. Dacă nu a crezut în ea până acum și-a luat în râs viața acum încet-încet va înțelege. Laur a eșuat a doua oară în viață. Și-a lăsat familiile cu copiii cu tot pentru plăcerile mici ale vieții.

A căutat anturaje ieftine care l-au dus spre iad cumva. Să știe că cine a plecat de lângă mine făcându-mi rău şi încercând să atenteze la copiii mei a plătit cumplit. Şi nimeni nu s-a mai ridicat în adevăratul sens al cuvântului niciodată. Reghe lângă Prodan a atins cerul, probabil s-a speriat când l-a atins și a căzut la pământ”, a spus Prodan, pentru Antena 1.

Reclamă 4 / 0/3

Pe de altă parte, Anamaria Prodan susţine că Reghe a depins de ea în toată perioada în care au fost împreună. În situația în care Reghecampf este aproape demis de la Universitatea Craiova, Prodan a ținut să facă diferența între momentele în care ea era cea care se ocupa de cariera lui Reghe, când câștiga milioane de euro la arabi, și cea de acum, în care oltenii sunt aproape să îl demită.

Anamaria Prodan, mesaj umilitor pentru Laurențiu Reghecampf!

”Nu vreau sa comentez nimic (n.r. – despre situația lui Reghecampf la Craiova). Sper să nu fie adevărat. Este greu pentru el dacă se întâmplă așa ceva. Dar eu i-am explicat în atâția amar de ani că este foarte bun și că are capacitatea să meargă mai departe oricât de greu este. L-am învățat totul despre viață și performanță . I-am repetat de mii de ori că orice se întâmplă rău în lumea asta întotdeauna există lumina de la capătul tunelului! Trebuie doar să stea cu capul sus să o observe.

Reghe lângă Prodan a atins cerul … probabil s-a speriat când l-a atins și a căzut la pământ. Azi Reghe pare fericit, este adevărat că este fascinat de Instagram, de evenimente mondene de ședințe foto. Nu a înțeles încă de ce nu am fost de acord atâția ani cu aceste lucruri și l-am protejat … pentru că aceste “ bucurii”, aceste “paparazzi“ aranjate, aceste articole forțate și penibile, aceste conturi de socializare unde postează o grămadă de porcării mai puțin fotbal i-au distrus credibilitatea ca antrenor, imaginea, respectul și măreția!

Sper să își aducă aminte de anii când era star! Chiar dacă declara că nu și-a dorit ce mi-am dorit eu, îl înțeleg. Este adevărat ca Anamaria a construit cum nimeni alta nu a reușit, este adevărat ca Anamaria a proiectat imaginea lui Reghe perfectă. Și ce să vezi ? Reghe nu a reușit nici măcar să urmeze drumul perfect.

L-a cărat Prodan până a obosit și când l-a lăsat, s-a întors singurel nesigur pe drumul către nicăieri. De la CL la Liga 1, de la contract de milioane la 15.000 pe lună e drum cumplit de urât. Când nu poți să oprești sau să atenuezi căderea e tragic. Îi urez bafta multă!”, a mai spus Prodan.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și